4 X Zo geniet jij extra van jouw aankoop in mijn shop

4 X Zo geniet jij extra van jouw aankoop in mijn shop

Hi lieve dames. Voor wie mij nog niet kent; mijn naam is Cynthia. Het gezicht achter Een Theelepel Geluk. Ik startte mijn parel op in 2016 & medio 2017 werd ze een webshop. Natuurlijk is een goede sfeerbeleving enorm belangrijk voor me. Ik wil niets liever dan elke vrouw zien genieten van haar aankoop bij mij. Daarom deze nieuwsbrief met tips om jou extra veel plezier te laten beleven van je nieuwe aanwinst. Welkom in de shop, lees gezellig mee!

Jouw aankoop eerst goed onderzoeken vóór je haar shopt

Ik ben op en top vrouw. Niets is vervelender dan je ergens super op verheugen, om vervolgens tot de conclusie te komen dat je lieve jurkje veel krapper blijkt te zitten dan je had ingeschat. Heel fijn voor je zelfvertrouwen ook. Mijn tip? Lees je goed in. Ik pas elk nieuw item zelf, weet mijn gebruikelijke maat en kan je dus heel goed vertellen hoe een jurk of rok valt. Ook weer goed voor jouw gemoedstoestand. Want zo weet je dat ook ik een maat groter nodig heb 😉 Ik omschrijf alles zo duidelijk mogelijk onder het product. Lees deze dus goed vóór het shoppen, het kan je heel veel vertellen. Mocht je alsnog twijfelen, stuur dan zeker even een berichtje. Ik meet met plezier kleding op. Via de chat functie op Facebook bereik je mij het snelst.

Wasadvies goed opvolgen

Je jurkje als nieuw houden? Tuurlijk is het ene stofje het andere niet. Maar je kunt er vaak zelf veel aan doen om een print zijn frisse kleur te laten houden. Ook in deze adviseer ik je om goed te lezen, en wel het label van je nieuwe jurkje. Maak nooit gebruik van de droger, maar laat alles aan de lucht drogen. Zo blijft je rok passend en de kleur intact.

Mindfull Shoppen

Bedenk goed of je aankoop echt bij jou zal passen. Of je er écht blij van wordt en het daadwerkelijk zal dragen. Mindfull shoppen zou ik het willen noemen. Slaap er anders nog een nachtje over. Dan weet je het morgen misschien wel zeker.

Plaats een review

Is je pakje eenmaal binnen en voldoet ze aan jouw verwachtingen? Dan kun je iemand anders ná jou helpen. Door een review met jouw ervaring in de webshop te plaatsen bijvoorbeeld. Dit kun je tevens onder een product doen. Het zou super doen als jij dit doet!

Lees jij product beschrijvingen altijd goed? En heb je nog meer aanvullende tips om ervoor te zorgen dat je optimaal kunt genieten van een aankoop? Dan lees ik ze graag.

Liefs,

Cynthia

PS: Ik doe er alles aan om mijn webshop een echte shop-beleving te geven. Wanneer je hierin iets mist, dan hoor ik dat tevens graag. Imput is altijd fijn!

Een reactie plaatsen