4 redenen om voor nieuwe Vintage jurkjes te kiezen

4 redenen om voor nieuwe Vintage jurkjes te kiezen


Al jaren hield ik van jurken & rokken met bloemetjes. Verlangde ik terug naar een tijd die ik nooit bewust mee heb gemaakt. Tot het kwartje viel; ik bleek een zwak te hebben voor nieuwe Vintage jurkjes. En toen kruiste Tante Betsy mijn pad.

De ene keer nieuwe Vintage jurkjes, een andere x sportief

Ik wist niet wat me overkwam. De zomercollectie van 2016 was hot. Ze oogde trendy, maar bevatte ook vintage elementen.

Eigenlijk houd ik van trendy én ga ik graag terug in de tijd. De ene keer heb ik zin in nieuwe vintage jurkjes, terwijl ik me de andere dag liever in een sportieve outfit hijs. Ik ben heel sfeer gevoelig. En dat komt ook erg tot uiting in wat ik per dag draag. Een avond van tevoren mijn kleding klaar leggen werkt voor mij niet.

4 x Waarom je ervoor kiest

In het artikel van vandaag neem ik jullie mee in mijn liefde voor nieuwe vintage kleding. En geef ik 5 redenen waarom je hiervoor zou kunnen kiezen. Daar neem ik mijn eigen ervaringen in mee. Leuk dat je komt lezen. Reageren onder de post mag ook, erg leuk zelfs.

Tijdloos

Een goede smaak had men vroeger zeker. Hoewel er aan de lopende band trends verschijnen, blijft de vintage look tijdloos. Persoonlijk ben ik dol op huidige trends en dat blijf ik ook. Maar men… de klasse die men toen had vind ik echt getuigen van stijl.

Gelukkig kun je nu weer genieten van tijdloze items, want nieuwe vintage jurken zijn AAN. Je ziet steeds meer merken die inspelen op de behoefte van vrouwen om zich te hullen in de liefste rokken, jurken of tops.

Verschillende stijlen Matchen

Je kunt met diverse stijlen mixen. Een vintage item maak je namelijk heel stoer met een biker jasje erop. Ikzelf draag ook graag rokjes of tops in vintage stijl gecombineerd met een stoere jeans en trendy schoenen.

Zo heb ik bijvoorbeeld een vintage shirt en die ik graag combineer met een jeans vol gaten. Hetzelfde geldt voor rokjes: een trendy shirt gemixt met een vintage rokje. Super leuk!

Verlangen naar vroeger

Nog een reden om nieuwe vintage jurken en andere items te dragen: terug verlangen naar vroeger. Die goede oude tijd. Misschien mis jij dat soms ook zo. Toen alles nog zo ongecompliceerd leek. Door vintage te dragen keer je daar een beetje naar terug.

Liefde voor Printjes

Daarnaast kan het ook gewoon zo zijn dat je liefde hebt voor bijzondere printjes. Bloemetjes, bijtjes, vogels of harten; mij kun je er blij mee maken.

Maar net hoe mijn dag is. 😉

Wat is voor jou de voornaamste reden om nieuwe vintage jurkjes (of andere items) te dragen? Ik ben benieuwd.

Liefs,

Cynthia

Een reactie plaatsen