7 Feitjes over de persoon achter Een Theelepel Geluk

7 Feitjes over de persoon achter Een Theelepel Geluk

Tuurlijk vind ik het leuk jullie soms wat meer de onthullen over mij als persoon. Er zijn enkele gekke of misschien wat onverwachte feitjes die maar weinigen echt te zien krijgen. Daarom dan ook; welkom achter de schermen!

Vergroeid met een andere cultuur

Vanaf mijn 17e ben ik samen met Vic. Niet alleen is hij mijn jeugdliefde, we zijn ook echt vrienden. Samen kregen wij twee mooie dochters. Mijn man is opgegroeid in Rotterdam, samen met zijn broers & zussen. Maar werd geboren op de Kaapverdische eilanden. Vanaf mijn jeugd heb ik de rijkdommen van zijn roots meegekregen en ben ik er in opgegroeid. Dat maakt dat ik gepassioneerd ben geraakt door de muziek, het eten en de taal. Hoewel Vic een echte Rotterdammer is, voel ik de cultuur door zijn aderen stromen. Ik heb een zielsverwantschap met mijn schoonmoeder. Vanaf dag een is ze als een moeder voor mij. Ze maakte mij wegwijs in de Kaapverdiaanse keuken, en zij is 1 van de sterkste personen die ik ooit heb gekend. I ❤-je haar.

Brede, soms aparte muzieksmaak

Geloof het of niet: ik hou van Hindoestaanse muziek. En van veel meer. Ik heb een gigantisch brede smaak qua muziek. Muziek is eigenlijk gewoon mijn leven!

Stier

Mijn sterrenbeeld is stier en ik ben zeer koppig in veel dingen. Vastberaden om mijn doelen te bereiken, mezelf vastbijtend in wat ík geloof. Ik heb een enorm doorzettingsvermogen. Opgeven? Daar doe ik niet aan.

Kleermakerszit

Overal en altijd wil ik op die manier zitten. Al van kinds af aan is dit mijn favoriete zit. Komt dat even goed van pas met mijn cursus straks. Dit is dus een hint, lieve lezers. Zitten in kleermakerszit is voor mij een staat van totale ontspanning, van op mijn gemak zijn.

Spinnen en insecten angst

En of ik die heb. Het is het grootste nadeel van op vakantie gaan voor mij.

Een theelepel geluk

Mijn droom kwam uit met Een Theelepel Geluk. Altijd al heb ik willen ondernemen. Grootste plannen heb ik dan ook met mijn bedrijf. Achter de schermen speelt momenteel van alles. Stukje bij beetje deel ik meer hierover. Wat ik nu in elk geval wil vertellen, is dat ik anderen wil gaan ondersteunen. Zo komt mijn studie Toegepaste Psychologie, en de dromen die ik daarmee wilde najagen, goed van pas. En ik kan NIET wachten. Ongeduldig typje hé?

Onverwachte dansjes

Mensen heel dichtbij weten van mijn dansjes, zomaar spontaan. Heel af en toe deel ik zulke momenten op Instastories. Dat durf ik dan wel, omdat het echt is. Zo werd ik laatst onverwacht gefilmd. En dat vond ik wel leuk om te laten zien. Een blik achter de schermen bij Een Theelepel Geluk.

Zou jij nog iets willen teruglezen over mij of ETG? Dan hoor ik je graag in de comments.

Liefs,

Cynthia

 

 

18 gedachten over “7 Feitjes over de persoon achter Een Theelepel Geluk”

  1. Wat kom je weer gezellig kwebbelend binnen, erg leuk om je zo steeds een stukje beter te leren kennen! Ik ben zo A lenig als ik weet niet wat, altijd geweest, maar tevens net als jij ondanks een opvolgend sterrenbeeld een ontzettende doorzetter, omdat als het mijn interesse heeft ook ontzettend graag leer. Laten we het hier op houden: Music was my 1st love and it will be my last! Ik leef met muziek! Voor mij is het vrolijk, ontspanning en diepgang en het meeste blerrrr ik mee. Wat leuk om te lezen dat jou man zijn roots op Kaapverdie liggen. Ik ben vorig jaar naar Sao Vicente op vakantie geweest en het was genieten, ik kan het iedereen aanraden! Wat een lieve bevolking etc etc etc (ik ga jou blog niet overtreffen qua reageren hihi) Mooie “Black Friday” Cynthia x

    • Geweldig leuke reactie Sylvia. Lekker uitgebreid en je bent ingegaan op verschillende facetten. Fijn dat je het gezellig vind hier. Dus je bent naar Sao Vicente geweest! Dat is de geboorteplaats van mijn man. Wij zijn ook hard bezig er met vakantie te gaan. Fijne dag en tot de volgende blog! X

Een reactie plaatsen