Aankomend weekend een knus presentje bij iedere Bestelling

Aankomend weekend een knus presentje bij iedere Bestelling

Met de koudere maanden in het vooruitzicht, vind ik het tijd om mijn creatieve brein opnieuw aan het werk te zetten. Ik bedacht een knus presentje om jullie pakketjes aankomend weekend mee te verblijden. Weekenden zijn er immers om gevierd te worden.

Een blijk van waardering

De pakketjes van Een theelepel geluk zijn er al steeds gezelliger op geworden. Een vrolijk ingepakt jurkje, glittertjes hier & daar, een persoonlijk bedankje. Ik hoop zo een waar feestgevoel te creëren. Daarbij vind ik het leuk om af te wisselen met leuke acties. De ene keer zal ik een gratis product weggeven, de andere keer een seizoensgebonden presentje. Om mijn klanten te verwennen en mijn waardering te laten blijken. Ik vind het namelijk heel wat hoor, wanneer jij juist mij uitkiest om bij te kopen.

Het weekend van 13 & 14 oktober

Daarom kun je ook volgend weekend weer iets leuks bij jouw bestelling verwachten. Een hint van mij in enkele steekwoorden? Knusheid en beleving.

Om in je gloednieuwe jurkje van te genieten.

Natuurlijk mogen jullie meedenken voor presentjes in jouw toekomstige pakket. Voel je daarom welkom om suggesties aan te dragen.

Waar wordt jij als vrouw nu heel blij van?

Liefs,

Cynthia

 

 

Een reactie plaatsen