Aftellen tot de vakantie & de uitslag van mijn Winactie

Aftellen tot de vakantie & de uitslag van mijn Winactie

Toen ik mijn losstaande blog nog had, plaatste ik een artikel over de vakantie die ik destijds had geboekt. Misschien weet je dat nog wel! In deze post lees je meer over het aankomende vakantieschema, en geef ik wat gewijzigde informatie over de uitslag van mijn winactie.

Mijn laatste vakantie was 3.5 jaar geleden

Het is bijzonder om na ruim 3,5 jaar weer richting de zon te vertrekken. Zo lang is het dus geleden voor mij. Ik heb er dan ook veel zin in, het besef is nu dan eindelijk geland. Wat het allemaal extra bijzonder maakt, is dat ik voor het eerst zonder mijn gezin zal gaan. Dat maakt deze vakantie wat dubbel. Maar joh, wat is een week nou eigenlijk op een mensenleven?! Het lijkt mij een vreemde gewaarwording om in een vliegtuig te stappen naar een warm oord, terwijl het hier volop herfst is. Het is voor mij voor het eerst & ik ben benieuwd hoe ik dat zal ervaren.

Vakantie schema

Zoals je begrijpt heeft de vakantie ietsepietsie invloed op de Shop. Pakjes kunnen bijvoorbeeld een week lang niet verzonden worden, en retouren worden later afgehandeld. Bestellen kun je uiteraard wel, de webshop blijft gewoon open! Het voornemen is om op mijn social media kanalen actief te blijven. Dat is gewoon te leuk. Je zult dus regelmatig foto’s op Instagram & Facebook voorbij zien komen. Ik schrijf ook gewoon blogs, omdat ik dat nu eenmaal heerlijk vind om te doen.

Gewijzigde uitslag winactie

Mijn vakantie zal zijn van 1 tot en met 10 december 2018. Ik heb dus een win actie uitgezet, en als prijsvraag kunnen jullie raden waar ik naartoe ga. De winnares was ik voornemens eind november bekend te maken. MAAR… Het leek me leuker om dit anders te doen. Ik zal de uitslag tijdens de reis delen. Op mijn eigen, originele manier. Doe jij al mee aan de Facebook winactie? Nee?? Dan nodig ik je alsnog uit. Je mag namelijk een artikel naar keuze ‘shoppen’ in mijn roze domein.

Op de kop af nog 3 weekjes aftellen voor mijn zusje, neefje en mij. We vertrekken namelijk met zijn drietjes!

Ga jij ook weleens in de winter naar de zon? Ik ben benieuwd naar jouw ervaringen hieromtrent.

Liefs,

Cynthia

 

14 gedachten over “Aftellen tot de vakantie & de uitslag van mijn Winactie”

  1. Ik begrijp je “dubbele” gevoel volkomen, maar jou gezin gunt het jou! Je hebt zo hard gewerkt & na 3,5 jaar dit heerlijke weekje zon & warmte verdient. Leuk dat je samen met je zus en je neefje gaat, voor genieten en aftellen maar, fijne avond

  2. Heerlijk hè cyn! Het aftellen is nu echt begonnen! Heerlijk al die voorpret 🙂 Zal zeker dubbel zijn voor jou, daarom is een weekje precies goed en kan jij even lekker bijtanken en een drankje en een dansje doen hihi! Heb er zooooveel zin in!!

Een reactie plaatsen