Alle Tante Betsy Jurkjes in de Sale!

Alle Tante Betsy Jurkjes in de Sale!

Misschien hebben jullie het al voorbij zien komen. Een theelepel geluk houdt Sale!! Heb je dit gemist? Lees dan zeker even verder wat deze korting op mijn Tante Betsy jurkjes inhoudt.

Alle Tante Betsy Jurkjes doen gezellig mee

De korting betreft 20% en geldt in de gehele webshop. Dit betekent dus dat alle Tante Betsy jurkjes hier gezellig aan meedoen. Heb je bijvoorbeeld de Ola Little Apple Red gezien? Of de Vera LS Red? Deze schatjes zijn er nog hoor, dames! Zoals je wellicht hebt kunnen waarnemen, is de voorraad nog in beperkte mate aanwezig. Heb je dus interesse in één van de jurken, wees dan op tijd met bestellen. Ik krijg namelijk veel bestellingen, vragen betreft de voorraad, en verzoekjes tot reserveren binnen. De Sale houdt overigens aan tot de nieuwe collectie binnen komt.

De nieuwe collectie… Joepieee!

En dan.. Joepie!! Eind januari 2018 komen er een aantal ontzettend schattige jurkjes van de nieuwe collectie binnen. Werkelijk al maanden verheug ik me erop. Afgelopen juni heb ik deze items ingekocht, en ben ik op slag verliefd geworden. Geduld is dus nog heel eventjes geboden. Hoewel het zo januari zal zijn. Verder zal het in mijn webshop, net zoals je bij andere online winkels gewend bent, zo zijn dat de jurken gefaseerd binnen zullen komen. Zo zal er natuurlijk eind januari (misschien zelfs begin februari) een gedeelte worden geleverd, en de maanden hierop volgend, komen er steeds weer een aantal binnen. Ik heb er nú al vlindertjes van in mijn buik. Zo super zijn ze! Duimen jullie nog even mee? Tot die tijd, veel plezier gewenst in mijn webwinkel. Wellicht vind jij er nog een cute item.

Liefs Cynthia

Een reactie plaatsen