B E D A N K T !

B E D A N K T !

Hoi jij. Lieve jij. Dankzij jou waren mijn kerstdagen extra magisch. Daarom een klein gebaar van mijn kant & speciaal voor jullie: mijn bedankje aan jou. 

Uitdagende kerstdagen

Twee geweldige dagen heb ik gehad. Heerlijk heb ik mogen genieten van al het lekkers & van knus samenzijn met elkaar. Dat is waar kerst voor mij om gaat. Tussendoor heb ik gewoon aan mijn roze webshop gewerkt. En zoals je misschien wel weet, ik vind dat heerlijk. Hoe meer bestellingen, des te meer uitdaging voor mij. Alles netjes afhandelen en gereedmaken enzo. Het is gelukt! Dankzij jullie. Want écht, jullie geven mij zoveel energie.

B E D A N K T

Tijdens de kersdagen heb ik heel mooie privé berichten mogen ontvangen. De meest mooie, persoonlijke verhalen werden mij toevertrouwd. Ik voel me soms een echte vertrouwenspersoon, en dát voelt pas rijk. Dat jullie je vrij genoeg voelen om dit met mij te delen. Dus zoals kerst hoort te zijn, zoveel meer voelde het dit jaar voor mij. Ik wil jullie oprecht bedanken voor deze momenten & alle bestellingen die ik heb mogen ontvangen. De pakjes staan klaar voor verzending & zijn hopelijk heel snel bij jullie thuis.

Bij deze wil ik iedereen meteen hartelijk danken voor al het vertrouwen dat in 2018 is gesteld in ETG. Ik waardeer het zeer. Of het nu een aankoop in de shop betreft, een reactie die je onder een blogpost hebt geplaatst, óf simpelweg omdat je steeds terugkomt om gezellig te lezen. B E D A N K T.

Hoe was jullie kerst? Ik lees het graag in de comments!

Liefs,

Cynthia

8 gedachten over “B E D A N K T !”

  1. Leuk om te lezen! Het is heel inspirerend om te zien hoe passievol je je webshop runt. Fijn dat de kerstdagen zo mooi zijn verlopen. Bij ons draaide het ook om het samenzijn en de lekkere gerechtjes.

  2. Wij hadden een rare kerst. De 1e dag zouden we bij ons vieren maar dat liep even anders omdat mamaatje in het ziekenhuis terecht kwam. Dat was wel schrikken. Hele dag daar geweest. Gelukkig is ze nu weer thuis met een hopelijk nog een lang tikkend hartje. 2e dag had ik avond dienst en heb ik het voor “mijn” oudjes gezellig gemaakt.

    • Ach jee Ingrid. Het klinkt heel raar, maar ik zie weleens foto’s van jou en jouw mamaatje. En deze week moest ik aan haar denken op gezondheids vlak. Bizar. Ik wens jullie alle sterkte want een moeder is toch zo bijzonder en waardevol. Dat ze een gezond nieuwjaar in mag gaan. ❤

Een reactie plaatsen