Black Friday bij Een Theelepel Geluk| Vrijdag 23 november 2018

Black Friday bij Een Theelepel Geluk| Vrijdag 23 november 2018

Volgende week vrijdag vier ik weer Black Friday, met gezellige kortingen in de shop. Daarom dit blog om jullie hierover bij te praten én ik vertel een beetje meer over de cursus waar ik in januari mee ga starten.

Met Black Friday kwam de shop echt van de grond

Vorig jaar rond deze tijd was alles nog helemaal nieuw voor mij. Alle leuke feestdagen en acties waaraan je als webshop kunt meedoen, gingen nog weleens aan me voorbij. Maar met black friday was ik erbij. En wat was de opkomst leuk als starter. Achteraf bezien kwam de shop toen echt van de grond & heb ik er meer naamsbekendheid mee gekregen. Inmiddels wordt mijn snoepwinkeltje steeds vaker herkend. Hoe gaaf is dat. Ook dit jaar doe ik mee. Volgende week vrijdag is het zover, en ik heb er zin in. Jij ook?

Dit jaar 20% Korting op alles

Alles uit de shop kun je die dag shoppen met 20% korting. Vorig jaar ging het hard, dit jaar waarschijnlijk nog harder, dus zorg dat je erbij bent. Of in elk geval op tijd. Om alvast in de stemming te komen, zal ik de kortingscode met jullie delen. Deze berekent automatisch de korting in jouw winkelmandje. Code: Blackfriday2018 it is. Ik wens je alvast veel plezier in de shop.

Wat lekkers in jouw pakje & mijn aankomende cursus

Verder doe ik nog steeds mijn best om, nu de kou toch echt zijn intrede heeft gedaan, elk weekend alle pakjes te vullen met iets lekkers. Voor bij de koffie of thee. Zodat ik het knusse gevoel dat ik uit wil dragen in de shop, toch een beetje fysiek kan maken. Wie weet komt er ooit een mogelijkheid om jullie echt zo te kunnen ontvangen. Nu ik het daar toch over heb; ik wil wel steeds meer naar dat fysieke toegaan. Mijn cursus, waarmee ik in januari 2019 begin, zal daartoe een kleine opening gaan maken. Wel heel anders dan jullie misschien denken. Want in de toekomst wil ik Een Theelepel Geluk gaan uitbreiden met diensten. Maar daar moet ik mezelf wél voor gaan scholen. Nieuwschierig? Blijf me zeker volgen. Maar eerst Black Friday. Tot snel!

𝐿𝒾𝑒𝒻𝓈,
𝒞𝓎𝓃𝓉𝒽𝒾𝒶

11 gedachten over “Black Friday bij Een Theelepel Geluk| Vrijdag 23 november 2018

  1. Leuk en ben inderdaad heel nieuwsgierig welke cursus je daar voor gaat doen. Wat lief van jou om op deze manier toch dat extras toe te voegen en jouw klanten dat heerlijke gevoel mee te willen geven. Dank je wel

  2. Hiihi nu kom ik virtueel bij jou op visite! Altijd leuk & gezellig, ook hier benieuwd welke scholing je gaat volgen etc. Super lief ons al vast jou zwarte code te delen 😉 Heel fijn weekend x

    • Is dat even gezellig, met jou erbij in de shop. Super dat je even reageert Sylvia. Altijd welkom. Ik wil het een beetje spannend houden betreft mijn cursus. En langzaam meer onthullen, dus stay tuned. Bedankt, jij ook een heerlijk weekend gewenst!⚘

Een reactie plaatsen