Black Friday, een Succes!

Black Friday, een Succes!

Black Friday zit erop. En omdat ik hier zo ontzettend van heb genoten, neem ik jullie er graag in mee.

Mijn eerste Black Friday

Het was niet alleen Black Friday, voor mij was het de éérste Black Friday. Heel spannend allemaal natuurlijk, en ik was er al een poosje mee bezig. Zowel in mijn hoofd, als met de bekendmaking ervan. Wanneer je zelf gaat shoppen sta je daar eigenlijk niet zo bij stil. Als ondernemer is dat weer een heel ander verhaal.. De voorbereiding op zich, vond ik al een feestje te noemen. Vrijdag zou hier de sale ingaan, dus dat betekent in de praktijk dat ik al ruim voor twaalven bezig was om alles in de shop te verwerken. Om 00.10 was het al zover. De eerste bestellingen druppelden binnen. En dit bleef eigenlijk doorgaan. Zo fijn.

Tip top inpakken

Het liep hier dus aardig storm. En voor iemand die nog maar een paar maandjes online is, is dat echt geweldig. Zoveel mailtjes met vragen, verzoekjes en voorstellen. Wat een geweldige aanloop! En om dan nog maar te zwijgen over het inpakken van alle jurkjes. Voor mij is dat een waar feest. Ik pak graag uit met een vrolijk ingepakt geheel, een handgeschreven & persoonlijk tekstje plus een cadeautje erbij. Zodat de dame in kwestie de hele Tante Betsy beleving als een waar mini festijn beleefd. Dat is toch gewoon heerlijk, als vrouw zijnde?

Al met al vond ik het een fantastische dag. Ik heb genoten van het bezig zijn, het storm lopen in mijn shop en de voldoening die het me geeft. Ik kan werkelijk genieten van deze werkzaamheden, en na afloop ervan zat ik bomvol energie. Op naar de volgende leuke sale. Maar voor nu even wat rust!

Bedankt iedereen, voor het vertrouwen in Een theelepel geluk! Dankzij jullie was mijn dag zo succesvol. 

 

Liefs Cynthia.

8 gedachten over “Black Friday, een Succes!”

 1. Ik heb ook mijn jurk vandaag binnen gekregen van de Black Friday.
  Netjes in een roze envelop met een heel lief kadootje erbij en met de hand geschreven briefje. Ontzettend lief.
  Ik wilde ook eens bij jou shoppen omdat ik het wel heel leuk vind dat er een webshop bij is gekomen en niet zo ver uit de buurt.
  Liefs Paulien

  • Wat fijn om te horen Paulien, en wat lief dat je de moeite hebt genomen om even een reactie te plaatsen! Dat waardeer ik enorm! Hartstikke bedankt en heel veel geluk nogmaals met jouw jurkje.
   Veel liefs Cynthia.

  • Dank je voor je reactie, Berna. Hartstikke leuk. Ja, nog maar kort geleden van start gegaan, maar het is écht geweldig om te doen. Ik ga ook eens bij jou op de site kijken, want je maakt me nieuwsgierig. Succes nog! Liefs Cynthia.

Een reactie plaatsen