Box of Frox jurken | Binnenkort nieuw in de shop

Box of Frox jurken | Binnenkort nieuw in de shop

Wat een mooie dag om mijn allernieuwste aanwinsten van Box of Frox met jullie te delen. Ik voel me een beetje een kind in de snoepwinkel met allemaal bonbonnetjes. Ken je dat gevoel? En ben je al benieuwd? Pak er een lekker bakkie bij om het laatste shop nieuwtje te lezen.

Box of Frox in eenvoud & toch zo BIJ-zonder

We hebben er even op moeten wachten, maar ze zijn klaar! De spiksplinternieuwe jurken van Box of Frox. En wat zijn ze leuk. Heel bewust heb ik gekozen voor effen en eenvoud. Waarom ik hier 100% voor ga zal ik je vertellen. Ik merk aan jullie hoe geliefd eenvoud eigenlijk is. Daarnaast ben ik zelf ook nog altijd fan van simpel, en maak ik jullie graag deel uit van mijn wereld. Terug naar de basis en toch ook weer niet.

Details

Wat ik nu zo leuk vind aan de items zijn details. Ik ❤-je details en word erg blij van deze lieftallige jurkjes. Neem nu het jurkje met de bijtjes op de zakken. Dat is toch geweldig? Ikzelf ga haar dragen met een zwarte, okergele of peach kleurige legging. Maar voor wie écht durft (en bij wie dat ook past) zou een knalroze of blauwe exemplaar ook top staan.

box of frox

Zusje van

De rode jurk vind ik eenvoudig en toch knalt ze van het scherm. Het kraagje is oh zo retro. Ik houd ervan. Wist je trouwens dat Box of Frox het zusje van Vrolijke Famkes is? Een beetje hetzelfde en toch een tikkie anders. Ik heb momenteel geen rokjes ingekocht. Maar die komen er op termijn ook weer aan. Voor nu koos ik jurkjes. En zeg nu zelf; met een jurk ben je wél in een keer klaar.

En zo geschiedde mijn nieuwe Box of Frox avontuur en ben ik er maar wat trots op om ook deze binnenkort bij Een Theelepel Geluk te hebben hangen. Kom snel eens kijken in de roze shop om de nieuwste aanwinsten te bewonderen. Ik zal jullie via Facebook en Instagram up to date houden, zodat jij exact weet wanneer de jurken online staan. De prijsjes zullen overigens variëren tussen de 69- 75 euro.

See ya,

❤ Cyn

4 gedachten over “Box of Frox jurken | Binnenkort nieuw in de shop”

  1. Super mooi lieve cynthia simpel en net even anders daar hou ik. Van leuk en mooi om zo je webshop te volgen met mooie nieuwe jurkjes rokjes ga zo door knuffels

Een reactie plaatsen