Ik lanceer de naam van mijn kledinglijn!

Ik lanceer de naam van mijn kledinglijn!

Hello iedereen! Jullie hebben er lang op moeten wachten. Wat een kriem vond ik dat. Maar het is me gelukt mijn nieuw te lanceren merknaam zo goed mogelijk verborgen te houden. Daarom zal ik jullie niet langer in spanning houden. Eindelijk is het zover dat ik mijn eigen merk officieel een naam mag geven: Cherry Chick!

Cherry Chick is nu officieel

Wat ben ik er trots op dat ik de naam Cherry Chick nu officieel in mijn bezit heb. En ook dat deze al net zo vanzelf als de naam van deze webshop is ontstaan. Ze vloog mijn mond uit en was daar ineens. “Dit IS het”. Ik hoor het mezelf nog tegen mijn man zeggen. Verder zoeken was vanaf dat moment overbodig.

Ik heb een naam gekozen die bij mij als persoon past en ik vind het leuk om daar nog even wat over te vertellen.

Deze naam past bij wat het uit zal stralen

Ik ben dol op aardbeitjes, kersjes en op alles wat met schattige details te maken heeft. Het kan mij niet zoet genoeg zijn. Daarnaast vind ik mezelf soms ook best een beetje stoer. Ik heb de laatste jaren veel overwonnen, op poten gezet en aangedurfd. Uit die combinatie ontstond de naam.

Aangezien ik mezelf ook weleens stoer kleed, zal Cherry Chick een mix worden van schattige items , een tikkie vintage maar ook van stoere kleding met lieve details. Ik houd erg van trendy dus ook dit element vind je in mijn lijn terug. Verder is dit merk er voor half twintigers en ouder. Perfect passend bij de stoere en onafhankelijke vrouw. De Chick die dol is op comfi maar ook houdt van stijl.

Eerlijke kleding van een Nederlands merk

Cherry Chick is een echt Nederlands merk en zal in Nederland worden geproduceerd. Het atelier waarmee ik samenwerk, is momenteel heel druk bezig om ervoor te zorgen dat de kleding van Cherry Chick medio juni in de shop zal hangen.

Kortingscode

Om de lancering samen met jullie te vieren, shop je alleen vandaag met 25% korting op alles in de shop. Gebruik hiervoor code Cherry Chick.

Dat is mijn grote nieuws van vandaag. Ik ga nu echt een feestje bouwen, eindelijk!

Wat vinden jullie van de naam Cherry Chick?

Liefs,

Cynthia

39 gedachten over “Ik lanceer de naam van mijn kledinglijn!”

    • Wat een opluchting inderdaad. En dan ook nog zulke lieve, meelevende reacties! โคโคโค Dank je voor het compliment! Alles wat jij zegt: dat is exact hoe ik het voor ogen had. ๐Ÿ’ƒ

  1. Leuke naam! Zeker in combinatie met het logo, dat uit 2 kersen bestaat. De woorden cherry en chick alliteren daar lekker mee. Goed gevonden! Heel veel succes.

  2. Ik vind het een super leuke naam en dit merk kan niet anders dan een groot succes gaan worden!! ๐Ÿ‘๐Ÿ˜ƒ Supper veel succes met je kledinglijn! โค๏ธ

  3. ๐Ÿ’๐Ÿ“of ๐Ÿ’๐Ÿ‘ฑ๐Ÿผโ€โ™€๏ธ neee het is Cherry Chick๐Ÿ˜‰ Leuke pakkende naam. Past goed bij je lijkt me! Heel benieuwd naar de items die vorm gaan geven aan de naam๐Ÿ‘—! Veel succes met je eigen lijn en gefeliciteerd ๐Ÿ’š

Een reactie plaatsen