Cherry Chick en het verhaal achter het rode hart

Cherry Chick en het verhaal achter het rode hart

Laatst kreeg ik een interessante vraag op de Facebook community. Namelijk waarom er een hart op elk kledingstuk van Cherry Chick zal komen en niet gewoon een kers. Nou, daar gaat dus echt een verhaal achter schuil, lieve iedereen. En daarover zal dit blog gaan.

Cherry Chick; een eigen fantasie en creatie

Onlangs heb ik mijn merk Cherry Chick officieel met jullie gedeeld. Ik post er ook geregeld over op mijn Social Media kanalen. Zo kunnen jullie langzaam mijn nieuwe merk leren kennen. Het zijn eigen creaties van dingen waar ikzelf blij van word; kersjes, hartjes, mixjes tussen lief & stoer. Al deze elementen wilde ik graag naar voren laten komen in mijn eigen lijn.

Terug naar het eerste begin

Laat ik beginnen bij het begin. De site ontstond als blog. Ik deed dit vanuit mijn hart. Met een enorme liefde voor mijn geliefden, waarmee alles begon. Wegens ziekte in het gezin had ik nood aan lichtpuntjes en met het blog schreef ik mezelf positief.

Ik besefte dat liefde de basis was van alles en dat als je iets wilt overwinnen of opbouwen, je ook vanuit je hart moest werken. Uiteindelijk werd Een theelepel geluk mijn eigen zaak. Vanaf dag een opereer ik met mijn hart. Wat je vanuit je hart doet is echt. Oprecht beantwoord ik bijvoorbeeld reacties op blogs. En vol overgave verwerk ik bestellingen en adviseer ik.

Met Cherry Chick wil ik een boodschap uitdragen

Toen Cherry Chick in ontwikkeling was en tot stand kwam, concludeerde ik dat ook dit vanuit mijn hart is ontstaan. De puzzel viel ineen.

Ik wilde een stukje herkenbaarheid op ieder item. Maar ook iets om elk kledingstuk een boodschap mee te geven. Namelijk dat liefde groter is dan oceanen. Liefde maakt krachtig, kleurt de wereld een beetje meer. Zo ontstond het idee voor een hart.

De waarde die ik hecht aan mezelf, de liefde welke ik koester voor het leven en die voor de mensen om mij heen, zal doorvoeren in elk kledingstuk. Ieder item is met liefde bedacht en gemaakt. Zodat jij deze met jouw hart kunt dragen. Als zelfverzekerde Cherry chick die weet waarvoor ze staat.

Cherry Chick is dus een naam die staat voor stoer en lief. Maar ik koos bewust voor een hartje om bovengenoemde redenen. En die reden vind ik sterk. Uiterst machtig!

Want zeg nu zelf, liefde maakt de wereld toch veel mooier?

Liefs,

Cynthia🍒

8 gedachten over “Cherry Chick en het verhaal achter het rode hart”

  1. Wat een mooie gedachten zit er achter ’t “Hartje” precies mijn gedachten niets zo “puur” als een mooie kloppend puur hart! Ik kijk er naar uit wat voor moois er gaat komen. Fijne dag x

  2. Mooi verwoord. Bijna alles is met het ♥️ of zou met het ♥️ moeten worden gedaan. Super gedaan en een geweldige boodschap voor een ieder. Ben erg benieuwd naar je collectie en wens je het beste. Toppie. ♥️
    Liefs Charline

  3. Wauw, wauw, wauw……het ontroert me een beetje. Ik lees al een poosje mee en denk je daardoor een beetje te kennen, lieve Cynthia. De liefde voor je familie en jezelf krijgt een heel nieuw bestaan in jouw kleding, inpak methodes en je logo’s. You can be proud girl.

    • Zozozo, wat een lieve en leuke reactie weer. Ja, zo is het wel. Ik heb iets opgebouwt wat nu door zal zetten in de vorm van tastbare materialen. Super tof! Fijne dag Ingrid. 👋🏻💖

Een reactie plaatsen