Cherry Chick lanceert een unieke winterbeleving!

Cherry Chick lanceert een unieke winterbeleving!

Nog even dan is het zover; de allereerste items van Cherry Chick verschijnen op de Nederlandse markt. Een bijzonder concept waar ik enorm trots op ben. Wat de komende wintercollectie nu zo uniek maakt? Dat lees je in dit artikel.

Cocooning met Cherry Chick!

Mensen die mij persoonlijk kennen weten dat ik een koukleum ben. Jurkjes dragen in de winter, is voor mij maar moeilijk te doen. Dan raak ik al gauw tot op het bot toe verkleumd. Als ik ze draag, dan met een dikke badjas erover. Maar ja, dat kan alleen maar thuis natuurlijk.

Afgelopen winter heb ik mij overigens uitstekend gered. Wat een fijne winter! En dat allemaal door te bivakkeren in fleece. Het bracht me op ideeën.

Als fleece mij nu zo heerlijk geholpen had, dan kon ik daar anderen vast ook mee helpen. Ik zocht me suf naar groothandels die aan konden bieden waarnaar ik zocht, maar slagen deed ik niet. De keuze was toen al snel gemaakt. Ik zou mijn eigen lijn lanceren.

Fleece in stijl

Nu kennen we de zachte fleece materialen wel van de huispakken of de badjassen. Ik wilde iets unieks. Het heerlijke cocooning gevoel dat ik binnenshuis zo fijn vond, wilde ik overal mee naartoe kunnen nemen. Maar wel in stijl.

Ik begon mijn ideeën uit te werken en Cherry Chick kreeg vorm. Samen met een geweldig atelier kon het plan gevat worden om exact dat te verkrijgen wat ik in mijn hoofd had en ik werd steeds enthousiaster.

Cherry Chick

Wat kun je allemaal verwachten?

Jullie kunnen erg stijlvolle, stoere & comfortabele items ineen verwachten. Heerlijk aaibare en warme materialen die een en al stijl uit zullen stralen. Ze zullen stuk voor stuk met zorg worden voorzien van unieke details, zoals het hartje op elk kledingstuk en super schattige boordjes in contrasterende kleuren. Naast een strak uitziend design zullen de items ook trendy zijn.

Zodat ook jij in je coconnetje kunt blijven; of je nu naar je werk gaat of voor een boodschap de deur uit moet. Volledig in stijl. Voor mij de ideale combinatie.

Je bent uniek met Cherry Chick

Cherry Chick is uniek. Zowel qua concept als verkrijgbaarheid. Mijn lijn zal enkel Een Theelepel Geluk als verkooppunt hebben. Dat maakt dat jij je echt kunt onderscheiden en je eigen style kunt creëren. Een merk met een verhaal.

De jurk op de foto is gemaakt van velours. Voor komend najaar vind je zowel velours als fleecematerialen.

Hoe klinkt het jou als ik je dit zo vertel? Ik lees jouw reactie heel graag in de comments. ❤

Liefs,

Cynthia

8 gedachten over “Cherry Chick lanceert een unieke winterbeleving!”

  1. Wauw, comfi 🙂
    Iets in de lijn van Tante Betsy Nikki jurk waar ik afgelopen herfst/winter in bivakkeerde met je eigen style. Super!

Een reactie plaatsen