Cynthia & de ontwikkeling van Een Theelepel Geluk

Cynthia & de ontwikkeling van Een Theelepel Geluk

In dit artikel lees je meer over mij (Cynthia) en alle ontwikkelingen van Een theelepel geluk tot nu toe.

Een theelepel geluk april 2016

In april 2016 opent Een theelepel geluk haar virtuele deuren. Een theelepel geluk is een lifestyle blog welke zich richt op genieten van eenvoud. De theelepel geluk staat symbool voor klein geluk dat eigenlijk heel groots is. Genieten van een simpel kopje koffie, een zonnestraal of geur. Dit is nodig te midden van een diep dal waarin wij ons als gezin bevinden. Aangezien er iemand in ons lieve gezinnetje heel erg ziek is geworden. Van me af schrijven helpt me enorm op mijn weg terug naar geluk. Middels schrijven dwing ik mezelf oog te hebben voor wat wel is, in plaats van wat niet. Ondanks de enorme zwaarte van dit alles geniet ik, dankzij mijn blog, van het leven en van elk klein lichtpuntje. Het blog is mijn redding en ik weet al dat ik er ooit een onderneming van zal maken.

Juni 2016

Ik word benaderd door bedrijven om voor hen artikelen te schrijven. In ruil hiervoor ontvang ik geregeld producten. Eén ervan is een foto op canvas. Ik gebruik hiervoor mijn logo en deze pronkt nog altijd aan onze muur. Zeer trots ben ik erop en aangezien ik 24/7 met mijn blog bezig ben, is dit nog eens een extra reminder. Steeds vaker wordt ik benaderd om artikelen voor bedrijven te schrijven.

een theelepel geluk

Februari 2017

Mijn oog valt op jurken van Tante Betsy en mijn doelstelling wordt eindelijk helder. Ik wil een webshop met déze jurken erin. Meteen begin ik aan mijn to-do list, leg ik contacten en zet ik alles in werking.

Mei 2017

Ik krijg akkoord voor de verkoop van Tante Betsy en maak een afspraak bij de kamer van koophandel. Ondertussen zet ik alle officiële documentatie op papier, lees me dag en nacht in, en maak plannen omtrent het uiterlijk van mijn webshop. Deze moet uiteraard roze worden en volledig bij mij passen.

een theelepel geluk een theelepel geluk

Juni 2017

Mijn eerste inkoop voor Tante Betsy is een feit. Met knikkende knietjes leg ik een in totaal drie uur durende autorit af (ik was niet zo’n fan van autorijden) om mijn geweldige eerste items te bemachtigen. Wat een enorme trots voel ik na mijn contract te hebben ontvangen en mijn keuzes te hebben gemaakt.

een theelepel geluk

September 2017

De webshop van Een theelepel geluk opent officieel haar deuren. Wat een happening. Mijn hele zijn is er ondersteboven van. Ik heb een missie: deze webshop professioneel draaien én goed zijn in wat ik doe. Het lukt. De eerste bestellingen zijn een feit en ik heb mijn eerste tevreden gasten. Eveneens komen de eerste positieve recensies binnen. Soms zó mooi, dat ik er dan een traantje om weg moet pinken.

tante betsy jurkjes

Mei 2018

De webshop is inmiddels gegroeid met nog eens vier merken erbij & ik maak plannen om met mijn snoepige winkeltje op fairs te gaan staan. Zodat Een theelepel geluk ook een fysiek gezicht krijgt. Ik werk nog keihard voor mijn en ons succes. Ons veranderde leven geeft mij vreselijk veel drive om voor ons inkomen te knokken. Een theelepel geluk moet mijn en ons succes zijn en worden. We struggelen nog altijd met ziekte in het gezin, maar ik vecht keihard voor ons geluk. Een theelepel geluk heeft mij werkelijk veel theelepels geluk bezorgd en de opstart ervan is de beste keus ooit geweest!

Up to date

Ik zal dit artikel steeds blijven aanvullen met persoonlijke successen. Dit vind ikzelf erg prettig én het lijkt me voor jullie leuk om mijn drive en ontwikkelingen te volgen. Dus Stay tuned!

Liefs Cynthia

12 gedachten over “Cynthia & de ontwikkeling van Een Theelepel Geluk”

  1. Ik heb je verhaal met veel plezier gelezen en ben als nicht super trots op wat je in korte tijd allemaal bereikt hebt! 👍 En het belangrijkste is natuurlijk dat je knokt voor je geluk en dat van je gezin en daarnaast ook voor het geluk van de mensen om je heen die je artikelen lezen en producten bij je bestellen 🙂 Ik wens je heel veel succes en vooral plezier met alles wat je doet en nog gaat doen en gun je gezin geen theelepel maar een juslepel geluk!! ❤️

    • Lieve Nathalie,
      Ontzettend bedankt voor deze waardevolle reactie. Ik wens jou uiteraard helemaal hetzelfde toe. Heel veel geluk op jouw pad!!! En liefde, veel liefde. 💖💖💖

Een reactie plaatsen