Cynthia’s kledinglijn | Wat kun je verwachten?

Cynthia’s kledinglijn | Wat kun je verwachten?

Hi chicks! Ik bereid jullie stukje bij beetje voor op mijn nieuwe kledinglijn. Omdat ik hier zelf heel blij van word, ik jullie er straks happy in wil zien en omdat ik heel veel vragen krijg. Daarom heb ik besloten de antwoorden hierop in dit blog te verwerken. Zak lekker onderuit op de bank, zou ik zeggen. Dan brand ik los!

Een kledinglijn die Mij is

Allereerst wil ik iedereen hartelijk bedanken. Ik heb zulke coole reacties ontvangen op mijn kledinglijn & krijg altijd zulke warme comments op blogs. Dit gezegd hebbende, is het nu tijd om weer een stukje dieper in te gaan op, jawel, mijn kledinglijn. Ik vind het geweldig dat ik nu eindelijk zélf iets op de markt mag brengen. Iets dat helemaal past bij mij.

Mijn smaak kan best breed zijn. Ik houd van stijl, van lief, warm & sportief, maar altijd tip top. Wat ik ook draag; ik wil dat het enige klasse uitstraalt. En dat wil ik uitdragen in jurkjes, tuniekjes en meer.

Zo ga ik van start

Ik begin klein, zie het als een soort van test. Tegelijkertijd geloof ik 100% in mijn product. Ik weet dat die items van mij zo leuk en aansprekend zullen zijn, dat het een succes wordt. De eerste producten zullen (zoals je wellicht eerder hebt gelezen) bestemd zijn voor het najaar van 2019 en de winter van 2020. Ik ga van start met een sportieve maar stijlvolle collectie. Je kunt een mix verwachten van heerlijke materialen met enkele schattige details. Om dat sportieve toch ook heel vrouwelijk te maken.

Omdat ik een verschrikkelijke kouwkleum ben, heb ik ook aan dit aspect gedacht! De items worden warm, heerlijk warm. Oh, ik word er zo blij van!

Aan hen die het minder snel koud hebben wordt ook gedacht. De maten gaan lopen van S tot XL, want ook deze vraag keert veel terug.

Trendy & een vleugje retro

Verder staan er voor de items erna geweldige ideetjes op de planning. Mijn lijn is stijlvol, kleurrijk en stoer met lieve elementen. De doelgroep zijn meiden vanaf 20 jaar and up. Lekker trendy met een vleugje retro. Super cool!

De naam

Ik heb een prachtige naam verzonnen, die is nog in aanvraag. Ik heb haar geclaimt. Over 2 maanden heb ik duidelijkheid. En als ze dan officieel van mij is, verzin ik iets leuks. Om dit samen met jullie te vieren. Wacht maar af.

Zo, dan ga ik me nu weer richten op de nieuwe lichting van Tante Betsy, die hopelijk dit weekend nog aan zal komen.

Vragen? Stel ze, ik zal ze altijd beantwoorden!

Liefs,

Cynthia ⚘

16 gedachten over “Cynthia’s kledinglijn | Wat kun je verwachten?”

 1. Klinkt geweldig en erg leuk. Blijf je ook TB verkopen? Ik lees dingen die mij erg aanspreken qua stijl. Helaas zit ik niet in jouw maten bereik, want ik ben er een in een maatje meer. Wat je aanhebt op de foto is erg gaaf. Heel veel succes en bedankt voor deze info.
  Veel liefs en groetjes en dank je wel voor de tip van de sluier.

  • Ik blijf ook Tante Betsy verkopen inderdaad. Qua maatvoering is het nog even zoeken. In de toekomst ga ik vermoedelijk ook grotere maten aanbieden, afhankelijk van hoe het loopt. Heel graag gedaan en jij super bedankt voor de leuke reacties; hier en op Facebook. 😍

 2. Klinkt super leuk lieve cynthia ben heel benieuwd naar je kleding lijn heel veel succes geduld en plezier met de voorbereidingen mooi om zo mee te lezen wat je allemaal doet en je plannen zijn knuffels voor jullie lieverds

 3. Wat een spannende tijd voor je. Leuk om het ontstaan van een merk zo te volgen.
  Hoop voor je dat het een succes mag gaan worden.
  Kun je ook iets over productie vertellen?
  (Duurzame materialen?, biokatoen? Etc)

  • Heel spannend. Ik vind het ook erg leuk om iedereen vanaf het begin mee te nemen. Duurzame materialen en bio katoen; ik ben er zeker mee bezig geweest. Dat is iets waar ik mij te zijner tijd wellicht meer op zal gaan richten. Eerst alles maar eens lanceren en zien hoe het loopt. Maar goed dat je dat vraagt!

 4. Je enthousiasme spat van het scherm.af. Zo leuk voor je. Ben benieuwd naar je merknaam. Wat het ook zal worden…..het zal bij jou “passen”, lieve Cynthia:)

Een reactie plaatsen