Daarom is koffie mijn favoriet in de morgen

Daarom is koffie mijn favoriet in de morgen

Goedemorgen! Nu mijn vakantie dan echt begint, een echte koffie talk. Sinds lange tijd is koffie mijn lieveling in de ochtend. Hoe deze crush eens begon en nog altijd in stand blijft? Lees lekker verder, dan vertel ik je meteen over die ene, leuke jurk met aardbeitjes all over. Die kun je nu shoppen met een fikse korting, yeah!

Koffie junk

Ze zeggen dat koffie verslavend is. Nou, in dat geval ben ik een heuse koffie junk. Ik start er altijd mijn ochtenden mee én ik sluit ze ermee af. Daarom vind ik mijzelf een ochtend koffie klant. Ik drink zo’n 3 kopjes. Minder kan echt niet, denk ik dan. Meestal begin ik na het ontbijt en ik drink het bruine goedje zowel op mijn werk buiten de deur, als tijdens mijn werzaamheden in de shop. Het heeft iets heel gezelligs. Zo gezellig zelfs, dat als iemand het me s’middags aanbied, ik gewoon niet kan weigeren. 😂

Hoe alles eens begon

Mijn moeder is een ware zoetekauw. Koffie met slagroom stond in het weekend regelmatig bij ons op de planning. Ik weet nog dat ze mij dit begon aan te bieden, zo rond mijn twaalfde. Dan wordt je natuurlijk ineens groot. Zo ben ik koffie gaan waarderen. En precies zo sloop die gewoonte erin.

Dress Lola Strawberry Red

Leuke korting op een TB jurk uit de shop

Heb jij inmiddels ook jouw koffie erbij gepakt? Dan heb ik meteen een leuk webshop nieuwtje voor je. De jurk vol aardbeien van Tante Betsy is vandaag met een leuke korting te shoppen. Alleen vandaag & op is op! Wil je deze nog aan jouw garderobe toevoegen? Dan is het vandaag jouw dag.

Tot op vakantie 🙋🏼‍♀️

Het volgende artikel schrijf ik vanaf mijn vakantieadres. Daar deel ik de winnares van mijn Facebook actie. Zaterdag stap ik op het vliegtuig. Dus nu ga ik gauw verder met alle voorbereidingen.

Wat is jouw opstarter in de morgen?

Liefs,

Cynthia

10 gedachten over “Daarom is koffie mijn favoriet in de morgen”

 1. Mijn dag begint al jaren inmiddels met 3 koppen koffie met warme melk,
  Voor mijn hersen infarct waren dat 3 koppen cappuccino op mijn werk en soms stiekem meer(onder het mom van “een wandeling” naar het koffiezet apparaat is ook weer beter dan zitten )
  Inmiddels gemerkt dat ik daarna een paar koppen thee weer erg lekker vind

 2. Gezellig in begin sochtends met een liter heet water over de ochtend verdeeld met een capuchino shake van herbalife
  Lieve cintya geniet van je vakantie je hebt het verdiend kom uit gerust terug
  Dikke knuffels voor jullie lieverds

 3. Hier is de ochtend ook niet compleet zonder een goede koffie! ’s Middags overigens net zo lekker inderdaad 😊.
  Succes met inpakken (dat wordt jurkjes-ienemienemutte, denk ik) en een fijne vakantie!

 4. Zonder koffie in de ochtend geen goede morgen:)
  Zwart en zo’n kop of drie. En na het avondeten nog twee. Heerlijke “verslaving”.
  Alvast heel veel plezier met voor genieten en een heel mooie vakantie voor jou, lieve Cynthia.

Een reactie plaatsen