De beste werkplek Ever

De beste werkplek Ever

Welkom op mijn werkplek. Mijn leukste plek om te werken ever.

Gedachtenspinsels enzo op mijn werkplek

Het is weer even tijd voor een kneuterig blogje. Een blikje achter de schermen ook weer meteen. Vandaag was ik lekker aan het werk ná mijn werk. Snappen jullie hem nog? Ik werk in de ochtenden buitenshuis & in de middag in mijn Shop. De bestellingen druppelden binnen nadat gisteravond de jurken online zijn gekomen. Een gezellige drukte online ook doorlopend. En dan is dít mijn werkplek. Aan mijn vintage werktafel maak ik alle bestellingen compleet. Er komt best veel bij kijken. Vrolijk inpakken, tekstje plus presentje erbij. Administratie achteraf. Op de achtergrond speelt relaxte muziek. Heel mij., want ik houd daar zo van. Ik ben alleen & vraag me vaak af: hoe zouden anderen zus of zo doen? Een heel gewone gedachtenspinsel, lijkt me zo.

werkplek

Met recht de leukste ever

En als alles dan klaar is en met ❤️ ingepakt, dan brengen mannetje lief en ik alles (liefst meteen) met zorg weg. En dan hoop ik altijd weer dat de post meneren net zo Sweet voor de spulletjes zullen zijn. En ze zo keurig naar hun nieuwe thuis gaan. Vandaag ook weer alles met liefde vanaf mijn werkplek. De leukste ever. Ik wens jullie een overheerlijk weekend. Of dat nu thuis is, op jullie werkplek of met familie. Maak er een weekend van om niet te vergeten. Mijn weekend zal zich thuis afspelen. Natuurlijk zal ik veel hier, in de webshop, komen gluren. Maar ik maak ook tijd voor mijn man en onze kinderen. Misschien een lekker filmpje. En als ik er behoefte aan heb, keer ik wederom hier terug. Om even te gluren, te genieten, bestellingen te verwerken of persoonlijk contact te hebben met dames uit de shop.

Wat vinden jullie overigens van mijn zoete rokje?

🎀 Liefs Cynthia 🎀

3 gedachten over “De beste werkplek Ever”

  1. Sorry Ingrid, Ik zie dat ik jouw reactie per ongeluk heb verwijderd. Maar wel erg fijn om jullie oude vrienden terug te zien na lange tijd. Ik wens je nog een heel mooie zondag toe en veel liefs!

Een reactie plaatsen