De nieuwe rokjes van Vrolijke Famkes zijn binnen!

De nieuwe rokjes van Vrolijke Famkes zijn binnen!

Ze hadden het niet beter kunnen uitkienen om te arriveren. Ik heb het over de geweldige, nieuwe rokjes van Vrolijke Famkes. Vandaag babbel ik jullie erover bij.

Blije rokjes van Vrolijke Famkes voor het eerst in deze shop

Ik wist nog niet helemaal zeker wanneer precies en had dus maar gerekend op eind van deze week. Maar vandaag, toen het zonnetje hoog aan de hemel stond, werd ik blij verrast met allerlei vrolijks. Blije rokjes van Vrolijke Famkes werden een heus feit. Voor het eerst bied ik ze in mijn shop aan & ben er maar wat blij mee. Hoe kan het ook anders met al die kleurexplosies!? Daar wordt elke vrouw blij van. Ik ben meteen aan de slag gegaan om alles in de shop te ‘hangen’. Maar met een dampende kop koffie, die mijn lieve man overigens voor mij zette, is het prima gelukt. Leuk om alles te controleren en te verwerken. Leuke tekstjes erbij verzinnen is ook wel aan mij besteed. Ik Hartje schrijven dus schud ik alles wat in mij opkomt uit mijn mouw. Ik ben een impulsieve schrijver en dit levert de meest spontane schrijfsels op. Leuk, leuk, leuheuuk!

vrolijke famkes rokje fluitketeltje

Maatje meer

Leuk nieuws ook voor dames met een maatje meer. Ik heb rokken tot en met maat 44 in mijn online winkel. Zodat ook deze dames fijn aan bod kunnen komen. Verder wil ik graag nog even kwijt dat de rokken perfect op maat vallen. Mijn gewoonlijke maat M valt ook gewoon als een medium. Bovendien vind ik de rok prettig zitten vanwege de brede band aan de bovenzijde. En had ik jullie al gezegd dat de stoffen én rokjes volledig worden ontworpen en geproduceerd door Jackelien van Vrolijke Famkes? Een groot applaus voor haar dan ook, want dat heeft ze toch maar erg knap en smaakvol gedaan.

Veel plezier met neuzen dames & veel liefs van mij,

Cynthia

Een reactie plaatsen