De webshop & mijn nieuwe plannen

De webshop & mijn nieuwe plannen

Hoi lieve vrouwen. Welkom op dit blog voor dames en uiteraard zijn ook de heren van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Hoe leuk is het om jullie uitgebreid op de hoogte te houden van, en mee te nemen in de plannen die ik heb met de webshop. Ik doe dat altijd graag. Met de Shop wil ik weer een stapje verder gaan & dit artikel gaat daarover! Lees je mee?

De webshop maakte al een flinke ontwikkeling door

De webshop van Een theelepel geluk bestaat nu vanaf september 2017. In die periode heb ik een grote ontwikkeling doorgemaakt. Zo startte ik met Tante Betsy jurkjes, maar ben ik inmiddels uitgebreid met nog eens 3 merken ernaast. Echt hartstikke leuk dat ik eigenlijk al zo gegroeid ben. Ik merk dat mijn hoofd nimmer stilstaat. 24/7 Ben ik met mijn webshop in de weer. Met 1001 plannen sta ik s’morgens op en stap ik in de avond weer in mijn bed. Tijd dus om weer een stukje verder te denken, en ik ben klaar voor een nieuwe stap.

Fairs

Ik denk er namelijk over om aan fairs te gaan deelnemen. Je weet wel, van die kneuterige bijeenkomsten met die oh zo leuke kraampjes. Ik geloof dat Een theelepel geluk hier langzaamaan naartoe wil gaan werken. Ik vind het contact met anderen zo fijn en ik houd van mijn lieve spulletjes. Deze combinatie lijkt me dan ook heel erg leuk. Dames kennen mij enkel van social media en het lijkt me super een stapje verder te gaan. Mijn gezicht publiekelijk te gaan tonen. Gezien het feit dat ik dol ben op Cuteness, heb ik al hele beelden bij hoe ik alles uit zou stallen. Oeh!

Nu ben ik heel benieuwd hoe jullie dit zou lijken. Tante Betsy, Vrolijke Famkes, Urban Hippies, LaLamour én ik op leuke fairs. Hoe klinkt dat?

🌷 Liefs Cynthia 🌷

12 gedachten over “De webshop & mijn nieuwe plannen”

    • Wie weet Charline. Ik ben nog info aan het vergaren over hoe ik alles het best aan kan pakken, en wat ik ervoor nodig heb. Maar het lijkt mij superleuk om ook eens richting het noorden af te reizen. Dank je wel voor jouw reactie, hartstikke leuk!!

Een reactie plaatsen