Joepie! De webwinkel is bijgevuld

Joepie! De webwinkel is bijgevuld

Daar zat ik gisteravond dan. Te oefenen op het bijvullen van mijn webwinkel. Ik ben vanaf september van start gegaan en had al deze taken destijds veilig uitbesteed. Nu echter wilde ik dit zelf volbrengen. Ik moet het immers toch leren, gezien het feit dat ik vanaf nu de webwinkel lekker gevuld wil blijven houden.

Vrolijke Famkes & Urban Hippies in de Webwinkel

Met veel trots en plezier deel ik jullie bij deze dus ook mede, dat er nu heerlijk vrolijke sieraden van Vrolijke Famkes en Urban Hippies online staan in de webwinkel. Het was natuurlijk een klein beetje wennen om nieuwe producten toe te voegen. Ik vond het best een spannende taak. Want ja, doe je alles wel goed? Belastingtechnisch bijvoorbeeld. Maar alles is (met een lekker wijntje erbij) goedgekomen en viel me ontzettend mee. Sterker nog; ik vond het hartstikke leuk om te doen. Daar ga ik dus vaker aan beginnen! Grappig om te ervaren hoe snel je leert en iets neerzet dat je nooit eerder hebt gedaan. Vanmorgen ben ik verder gegaan met dit uiterst leuke klusje en nu zit ik alweer fijn op dit blog. Wat ik ook heerlijk vind om te doen overigens. Gezellig jullie bijpraten & op de hoogte houden van de huidige stand van zaken.

vrolijke famkes oorbellen fluitketeltje

Het aanbod

En dan natuurlijk; het aanbod. Van Urban hippies heb ik schattige Hip Pockets, oorbellen, een ketting en armbanden in het assortiment. En van Vrolijke Famkes bied ik eveneens uiterst schattige oorbellen en overige items aan. De rokjes van Vrolijke Famkes verschijnen waarschijnlijk half maart in mijn winkel. Tel daar de nieuwe collectie van Tante Betsy bij op (welke ik half februari verwacht) en de webwinkel is compleet. Happy me en hopelijk ook veel happy andere dames. Houd mijn site zeker in de gaten voor de jurkjes van Tante betsy en de rokjes van Vrolijke Famkes.

Leuk dat jullie even kwamen lezen en tot snel!

Liefs Cynthia.

4 gedachten over “Joepie! De webwinkel is bijgevuld”

Een reactie plaatsen