Dingen waar ik enorm dankbaar voor ben

Dingen waar ik enorm dankbaar voor ben

Ik weet het; het klinkt misschien wat afgezaagd om hierover te bloggen.  Maar vandaag sta ik stil bij alles waar ik momenteel enorm dankbaar voor ben en waar ik blij van word. Dankbare dagen moet je immers koesteren!

Dankbaar voor dagen in perspectief

Sommige dagen zijn blijer dan andere. Van die dagen dat alles klopt, past & je alles vanuit het juiste perspectief ziet. Je voelt je dankbaar. Heerlijk toch, dat soort dagen? Hoe het bij mij zo komt, ik denk door allerlei kleine dingetjes bij elkaar. Ik ontwaakte al goed. Zoals elke dag tegenwoordig, ontving ik een lekker recept van Naomi, mijn zusje. Ik werd er zo blij van, dat ik meteen onder de douche ben gesprongen, mezelf op mijn mooist heb opgemaakt en aan het bakken ben geslagen. Mijn baksel is dus een koolhydraatarme koek met kaneel en meer van dit soort lekkers. En hoewel ik geen echte zoetekauw ben, voel ik de laatste dagen toch ineens een zoet behoefte. Niet zo gek ook, als je al een hele poos niet hebt gezondigd. En als ik dan deze kans gepresenteert krijg, dan laat ik die niet liggen.

Dankbaar voor leuke sites, inclusief die van mezelf

Ik word altijd zo blij van leuke sites ook. Sites met een mooie vormgeving, leuke teksten én recepten. Het recept kwam dus van het blog van Oan. Wat ben ik blij deze site te hebben ontdekt. En ineens zeg ik dan tegen mezelf: hey, jij hebt zelf óók zo’n leuke site. Het ís niet normaal (zoals ik het soms een beetje ben gaan bezien). Het is een bijzonder iets, een voorrecht. Iets dat ik helemaal zelf op heb gebouwd en ook helemaal zelf draaiende houd. Een site met producten waar ikzelf enorm blij van word. Dat besef dringt op dit soort momenten tot me door. En dan ben ik weer even heel trots op mezelf.

Dankbare gasten

Straks ga ik bestellingen inpakken. Ook iets waarvoor ik dankbaar ben. Het feit dat anderen vertrouwen stellen in Een Theelepel Geluk is voor mij altijd weer een feestje. Ik word er blij van om dit uit te dragen in mijn creaties. En ik krijg zoo vaak berichtjes van tevreden dametjes. Die blij zijn met mijn advies, en vrolijk worden van hun ingepakte en voor zichzelf aangeschafte cadeautje. Ik vind dit geweldig om te lezen.

Dankbaar voor mijn gezin

Ik ben ook enorm dankbaar voor ons gezin. We staan nog altijd rechtop. In voor én in tegenspoed. Het is niet altijd gemakkelijk, leven neemt soms oneerlijke, onverwachte wendingen. Maar gelukkig zijn wij mensen sterk. We kunnen meer doorstaan dan we denken.  Mijn site is daar het grote voorbeeld van. Nooit eerder dacht ik eraan om te bloggen. En ook nooit eerder kwam het in mij op om een webshop te beginnen. Gelukkig vielen alle puzzelstukjes samen en kwam mijn droom om een eigen zaak op te richten op deze manier uit.

En dit

En verder ben ik nog altijd dankbaar voor de uitvinder van koffie, webshops waar ikzelf graag shop, geuren, een dagelijkse douche, mijn baan (weer terug) in de kinderopvang, leuke app-jes, familie, vriendschappen, mijn nieuwe een zeer rijke leefstijl, de Tante Betsty jurken die nu heel spoedig zullen arriveren, en zóveel meer. Zo bezien is er veel. Veel om dankbaar voor te zijn.

♡♡ Komende week een artikel over mijn inkoop van Tante Betsy voorjaar/ zomer 2019, whoohoo.♡♡

Sta jij er weleens extra bij stil? En wil jij misschien ook delen waar jij nu echt dankbaar voor bent? Voel je welkom om gezellig mee te babbelen.

Liefs,

Cynthia⚘

 

2 gedachten over “Dingen waar ik enorm dankbaar voor ben”

Een reactie plaatsen