Een blijk van waardering aan alle gasten

Een blijk van waardering aan alle gasten

Een blijk van waardering vind ik wel op zijn plek, na een zeer druk weekend plus de afgelopen dagen. De pre-orders welke Een Theelepel Geluk mogelijk maakte, waren een succes. 

Mijn waardering is groot

Normaal gezien wacht ik veilig en wel de echte order af alvorens deze online te plaatsen. Maar aangezien ik voor mijn gevoel best laat geleverd krijg (ten opzichte van andere verkooppunten) en er veel dames werkelijk trappelen van ongeduld, wilde ik het dit keer anders. Ik weet immers wat ik ingekocht heb. Maar ja; het is en blijft spannend, zo’n eerste keer. Mijn man vond het een risico. Want ja, stel dat je niet alles aangeleverd krijgt & je dames teleur moet stellen. Het blijft immers mensenwerk en een foutje is zo gemaakt. Echter ik, inmiddels rasechte ondernemer, moet risico’s durven nemen. Dat deed ik eerder al door veel ruimer in te kopen en door überhaupt te gaan ondernemen. Wat een heerlijkheid dat ik dat ben gaan doen, én dat ik dus met een pre-order ben gestart alvorens de items binnen waren! Het heeft me enorm bezig gehouden. Júllie hebben mij bezig gehouden, en vandaar dat ik dit artikel wijd aan het tonen van mijn waardering aan jullie allen.

Lang gekoesterde droom

Dankzij jullie gaat een lang gekoesterde droom in vervulling. Een webshop die leeft! Een roze domein dat bruist van leven. De afgelopen dagen stonden in het teken van het invoegen van producten. Maar daar komt meer bij kijken dan je denken zou. Foto’s krijg ik groter aangeleverd dan passend is voor mijn site. Alle afbeeldingen dien ik eerst per stuk aan te passen. Dat is één. Vervolgens voeg je alles op de site, volgens een serieus systeem. Teksten erbij en dan zo informatief mogelijk uiteraard. Je wilt een ieder natuurlijk zo correct mogelijk van informatie voorzien. Dan ben je klaar, ga je met volgers delen dat er al besteld kan worden & volgt er een storm aan vragen, verzoeken en, niet te vergeten, bestellingen. Het gave aan bestellingen vind ik altijd het feit dat men voldoende vertrouwen stelt in de shop om ook daadwerkelijk te durven bestellen. Want ik kan  me zo voorstellen dat dat best een dingetje is hoor. Ik bedoel, we werken allemaal hard voor onze centjes. Daarom ben ik jullie enorm dankbaar. Ja ook jij, die al eerder een order bij Een Theelepel Geluk plaatste. Want naast nieuwe gasten, heb ik ook dames die terugkeren & steeds opnieuw bestellen. DANK JULLIE WEL!

Mijn blog

Dames die mij volgen vanwege mijn blog; ik heb mijn waardering al vaker naar jullie uitgesproken, maar vandaag doe ik dit nogmaals. De webshop begon immers als Lifestyle blog en deze bestaat reeds tweeënhalf jaar. Ik weet het, ik schrijf wat minder vaak. Maar jullie begrijpen mijn drukte vast. Want naast de shop heb ik een baan van drie dagen, een heel verantwoordelijke. Maar schrijven zal ik hier blijven doen. Ik houd van verslag leggen. Dus jullie zullen artikelen kunnen blijven lezen hier. Ook jullie súper bedankt voor de terugkerende bezoekjes en jullie altijd zo fijne comments.

Dit was weer even een stukje achter de schermen. Het gaat goed hier!

Liefs,

Cynthia.

8 gedachten over “Een blijk van waardering aan alle gasten”

  1. Het was fantastisch jou zo bezig te zien met al die felroze gekleurde pakketjes. En natuurlijk was ik daar om jou moreel bij te staan haha. Je zult wel zeggen: ” maar jij hebt niets gedaan”. Maar ik heb je wel een aantal heel belangrijke aanwijzingen gegeven 😁. Even alle gekheid op een stokje: fijn te zien dat alles naar wens liep. Het is jou gegund. En inderdaad jouw trouwe klanten verdienen alle lof. Bij deze Chapeu!

  2. Het is écht jouw “ding” samen met de steun die krikgt.
    Goed om te lezen dat je “ons” ook leuk vind. Wij die alleen lezen hahaha. Nee hoor alke waardering voor jou lieve Cynthia!

Een reactie plaatsen