Een nieuw Logo voor Een Theelepel Geluk. Waarom?

Een nieuw Logo voor Een Theelepel Geluk. Waarom?

Joepiee. Vandaag is het zover; met trots presenteer ik jullie het nieuwe logo van Een Theelepel geluk. Maar ik vind het wel belangrijk dat jullie de achtergrond hiervan weten. Daarom dit blog. Waarom ik hier eigenlijk voor heb gekozen. En wat ik ermee uit wil stralen, bijvoorbeeld. In feite zegt dit logo álles. Toch wil ik mijn redenen graag onderbouwen & transparant zijn over mijn bedrijf. Juist daarom vertel ik jullie hier in dit artikel alles over. Lees je mee?

Een logo dat alles in één oogopslag verteld

Eerlijk; zelf heb ik altijd moeite wanneer een bedrijf haar logo veranderd. Vooral wanneer een firma al lange tijd bestaat. Waarom dan toch hiervoor kiezen, zou je wellicht denken? Ik moet jullie bekennen dat ik hier al geruime tijd over aan het fantaseren ben geweest. Een theelepel geluk begon als lifestyle blog. Geen idee dat het ooit een shop zou worden destijds. Het logo dat ik destijds liet ontwerpen, paste op dat moment prima bij mij. Tijden veranderen echter, personen veranderen. Inmiddels heb ik een webshop met prachtige items. Deze shop roept een en al vrolijkheid bij me op. Het voormalige, strakke logo vond ik daardoor minder passend. Ik wilde een ietwat losser en gezelliger logo. Het moest die gezelligheid uitstralen. Maar ik wilde ook een logo dat in een oogopslag verteld waarvoor de site staat. Welnu; zoals je kunt zien is het huidige logo erg knusjes. Het popje -hoe verrassend- stel ík voor. Over het jurkje hoef ik verder niet uit te wijden. En de cupcake? Die staat symbool voor het feit dat ik mijn items eigenlijk altijd met cupcakes vergelijk. Ik vind ze verrukkelijk, om op te eten haast. Tevens staat het wederom voor gezelligheid en voor het welkome gevoel dat ik iedereen hier graag wil geven.

Nog wat aanpassingen hier & daar

Mijns inziens straalt het logo dit in alle opzichten uit! Leuk & schattig. Aanvankelijk wilde ik de naam van Een theelepel geluk veranderen. Wat ben ik blij dat ik dit niet heb gedaan en In plaats hiervan gekozen heb voor een ander logo. Er wordt komend weekend nog een en ander veranderd en aangepast aan de site, zodat deze helemaal naar mijn zin is. Ik ben eenmaal een zeurkous. Maar dit is het logo. Leuk hé?

Het logo is ontworpen door Eline. 

Liefs,

Cynthia

16 gedachten over “Een nieuw Logo voor Een Theelepel Geluk. Waarom?”

  1. Als jij blij bent, zijn je lezers het ook. Als jij gelukkig bent, straalt jouw geluk over op ons, jouw lezers.
    Het past helemaal (voor zover ik dat kan beoordelen vanaf het scherm) bij jou! Super schattig, kleurig. Cute Cynthia:)

Een reactie plaatsen