Een mogelijke samenwerking in het verschiet

Een mogelijke samenwerking in het verschiet

In mijn drukke schema, én dat van een andere onderneemster, planden wij vandaag toch nog een leuke afspraak in en ontstond er een gezellige ontmoeting. Ik heb wat leuke items ingekocht voor erbij in de webshop. Hartstikke leuk. Lees vandaag dus mee over het nieuwe product!

Hoe deze mogelijke samenwerking tot stand is gekomen

Ik lanceerde een paar weken terug een artikel over de visie die ik heb om mijn shop naar een hoger plan te tillen. Daar heb ik me toch een mooie reacties & tips op gekregen. Natuurlijk wil ik jullie daar in dit blog nog even hartelijk voor bedanken. Want ik vind het super dat er zo is meegedacht. En doordat diverse vrouwen elkaar hebben getipt over mijn blog, is deze ook terecht gekomen bij andere onderneemsters.

Toen stroomden er wat leuke aanbiedingen binnen

Vervolgens stroomden er leuke aanbiedingen binnen om de samenwerking aan te gaan. Inmiddels werk ik samen met Ellenstyll, en pronken de mooie oorbellen van Ellen nu trots in de webwinkel. Daarnaast bood Loes met haar leuke webwinkel Limoentje ook aan om met haar samen te werken. Zij creëert namelijk mooie high waist leggings. Nadat ik een top proefexemplaar mocht ontvangen, hebben wij besloten elkaar in het echt te ontmoeten. Inmiddels heb ik een aantal kleuren uitgezocht voor in de shop. Nog niet een heel uitgebreide collectie, eerst wil ik even kijken of dit loopt. Want dat blijft altijd spannend.

Tijdens de koffie praten over onze shops

Het was een gezellig ochtendje en onder het genot van ons bakkie koffie, spraken we over onze shops en hoe deze zijn ontstaan. Geweldig vind ik het, om met iemand te praten die net zoveel passie koestert voor wat ze doet, als ik dat doe.

En zo begint Een Theelepel Geluk binnenkort ook met de verkoop van leggings in drie verschillende kleuren. Om het plaatje zo compleet mogelijk te maken voor jullie, én om mezelf weer even lekker aan het werk te zetten!

Liefs,

Cynthia

4 gedachten over “Een mogelijke samenwerking in het verschiet”

  1. Ohh wauw wat een leuke & gezellige samenwerkingen ben je aan gegaan. Beiden heb ik wel eens ontmoet volgens mij, als ik ’t goed heb met wie je heerlijk aan de koffie hebt gezeten 😉 Fijne avond x

Een reactie plaatsen