Een theelepel geluk gaat uitbreiden

Een theelepel geluk gaat uitbreiden

Goedemiddag lieve iedereen. De Tante Betsy webshop van een theelepel geluk bestaat nu sinds september 2017. Naast de enorme passie die ik voel voor wat ik allemaal doe, ben ik ook in het bezit van een gezonde dosis ambitie. Vandaag deel ik dan ook weer super blij nieuws met jullie. Jéééhj!

Uitbreiden met Urban Hippies

Kwam mijn meisjesdroom nog maar pas geleden uit, nu is het alweer zover dat ik mijn webwinkel vol snoepige jurkjes ga uitbreiden. Ik zal binnenkort namelijk sieraden & overige accessoires gaan aanbieden van het geweldige merk Urban Hippies. Zoals jullie mogelijk weten, ben ik dól op Vintage en alles wat hiermee verband houdt. De sieraden van Urban hippies sluiten ook hierop weer naadloos aan. En passen zo fijn bij items van Tante Betsy. Ik maakte onlangs dus weer een innerlijk vreugdedansje!

Toekomst muziek

Er komen dus weer lekker drukke tijden aan voor mij. Maar ik ben er helemaal klaar voor. Zoveel dromen die in korte tijd zijn uitgekomen, zijn voor mij reden voor een feestje! Voorlopig zal ik het houden bij Tante Betsy en Urban Hippies. Maar wat de toekomst in petto heeft weet je maar nooit. Ik blijf immers die gepassioneerde en gedreven vrouw hé.

Liefs Cynthia

14 gedachten over “Een theelepel geluk gaat uitbreiden”

 1. Oh wat leuk! Urban Hippies is een geweldig merk met heerlijke accessoires die perfect passen bij Tante Betsy.
  Ik ben gek op de Urban Hippies Hip Pockets, nu ik weer aan het werk ga zal ik die ook weer vaker gaan dragen.
  Zo heb ik altijd mijn telefoon en een zakdoekje of zo bij de hand als ik mijn Tante Betsy jurkjes draag.
  Ik ben ook helemaal verliefd op de mooie Peony armbanden en de Primrose armbanden en zo’n lief mooi roosje is leuk om de boel op te fleuren. In je haar of vastgeklemd op je jurk.
  Wat een feest! Heel veel succes met je nieuwe uitbreiding en volg maar heerlijk je passie! Knuff van een nachtbraker 🙂

  • Ze passen inderdaad helemaal bij Tante Betsy jurkjes Susan. Handig ook, de Hip Pockets. Ik heb ze niet in het assortiment, maar dit is wel een erg leuke tip. De armbanden vind ik ook werkelijk prachtig. Ik vind het zeker een waar feest! Hartstikke bedankt Susan, hopelijk ben je nu wel wat uitgerust. xx

Een reactie plaatsen