Een Theelepel Geluk komt naar je toe deze winter | Cute Dress party’s

Een Theelepel Geluk komt naar je toe deze winter | Cute Dress party’s

Lieve Shop fans. Vind jij mijn webshop ook zo leuk als mij, en wil je onze nieuwste plannen voor 2019 horen? Lees dan het laatste nieuwtje uit de Shop!

Cute Dress Party’s vanaf 2019

Met mijn shop wil ik graag in beweging blijven. Dingen op mijn manier doen en wel op zo’n wijze dat ik er blij van word. Zo ben ik altijd druk met het bedenken van ideeën & manieren, om mijn ik helemaal tot zijn recht te laten komen in de shop. En zo ontstond het idee om Cute Dress party’s te gaan organiseren. Bij jou thuis!

Zo kun je kennis maken met mijn aanbod en met het gezicht achter Een Theelepel Geluk

Heb je geen zin om de deur uit te gaan, maar vind je online shoppen lastig? Twijfel je over hoe bepaalde items uit mijn webshop vallen? En wil je deze graag samen met vriendinnen uitproberen? Dan is een Cute Dress Party bij jou thuis wellicht een heel leuke manier om kennis te maken met mijn aanbod én met mij. Zo kan ik me netjes aan jullie voorstellen, en krijg ik meteen een beeld van de gasten uit mijn shop. Superleuk!

Vanaf januari 2019 kun je mij boeken vanaf 8 dames. Als bedankje ontvangt de gastvrouw een leuke verassing. Dus dames: wat vinden jullie ervan? Laat vooral even een reactie achter in de comments. Dat zou ik enom leuk vinden! De Cute Dress Party’s zullen in eerste instantie als Pilot worden ingezet. Indien dit bevalt zullen de party’s een definitieve vorm gaan krijgen.

Wil je meer info? Een theelepel geluk stelt op dit moment haar algemene voorwaarden op omtrent deze nieuwe dienst. Deze zijn binnenkort op te vragen. 😉

Liefs,

Cynthia

 

 

4 gedachten over “Een Theelepel Geluk komt naar je toe deze winter | Cute Dress party’s”

Een reactie plaatsen