Een Theelepel Geluk naar een hoger plan tillen | Jullie input gevraagd!

Een Theelepel Geluk naar een hoger plan tillen | Jullie input gevraagd!

Ik heb deze datum gekozen om deze belangrijke nieuwsbrief met jullie te delen. Nu. Vandaag! Omdat dit voelt als het goede moment. Misschien is het je niet ontgaan; in 2019 wil ik ETG naar een hoger plan tillen. Ik werk immers al een paar jaar hard om dit te realiseren. In dit artikel vraag ik jullie om actief mee te denken. Wellicht hebben jullie advies of leuke ideeën. Dus lees even verder als ook jij je bijdrage wilt leveren aan de ontwikkeling van mijn shop, én in bent voor een leuk voordeeltje.

ETG Naar een hoger plan tillen. Het waarom

Het is altijd mijn doom geweest om iets voor mezelf te beginnen. Nu ik die stap anderhalf jaar geleden zette, weet ik pas echt hoe geweldig ik het vind om te doen. Alles zelf uitvinden en richting geven past gewoon enorm goed bij mij. Daarom wil ik mijn droom graag verbreden & mijn zaak naar een hoger plan tillen. Ik bedoel hiermee dat ik wil uitbreiden & verder wil groeien. 2019 Is voor mij hét jaar waarin ik mijn parel een solide fundament wil geven. Ik voel dat dit de juiste tijd is. En daar vraag ik jullie maar wat graag hulp bij.

Binnenkort organiseer ik een gezellige bijeenkomst

Want, hoe zie jij Een theelepel geluk op dit moment? Is er misschien iets dat je mist? Zou je een dienst willen zien welke ik nog niet aanbied? Of heb jij een geweldig idee? Wat het ook is, ik lees jullie input graag in de comments. Alle feedback neem ik mee in mijn overwegingen, en ik ben dankbaar voor elk leuk idee. Binnenkort staat er iets gaafs te gebeuren. Tegen de tijd dat de nieuwe collecties binnenstromen, ga ik namelijk een gezellige bijeenkomst organiseren. Met lekkere hapjes, drankjes en natuurlijk: jurkjes! Het zal het verlengde zijn van dit artikel. Maar dan in fysieke vorm. Tegen die tijd vertel ik jullie hier alles over. Er staat in elk geval iets heel aantrekkelijks voor jullie tegenover.

De eerste stap zet ik volgende week

Mijn eerste stap zet ik volgende week. Ik ga namelijk op cursus! Heel spannend en uitdagend. Eenmaal gecertificeerd, zal ik hiermee fysieke diensten gaan aanbieden in de shop. Het past volledig bij de achterliggende gedachte van hoe Een Theelepel Geluk in 2016 is ontstaan. Namelijk:

Genieten van eenvoud en beginnen bij de basis

Het is veel werk om alles op poten te zetten, vorm te geven. Maar ik geloof erin. En jullie bijdragen zullen hier vast in gaan helpen.

Dus heb jij een top idee of zou je iets specifieks willen zien op ETG? Dan nodig ik je van harte uit om hier beneden een reactie te geven. Bedankt alvast!

Liefs,

Cynthia

34 gedachten over “Een Theelepel Geluk naar een hoger plan tillen | Jullie input gevraagd!

 1. Echt leuk om zo met je mee te lezen naar al je plannen voor 2019 en je ‘eigen dingetje’. Ik heb ook altijd nog de droom om iets voor mezelf te beginnen… Dream on…

  Maarre, ik zou het wel leuk vinden als je ook vrolijke sokken toevoegt aan je assortiment. En dan geen happy socks maar meer ‘meidensokken voor grote mensen’ met vrolijke kleurtjes, glittertjes, strikjes, applicaties whatever…

  Veel succes met alles😘

  • Heee, wat een super leuk idee van je. Ik ga meteen op zoek hiernaar. Wel fijn dat je reageert. Want zo weet ik een beetje wat er speelt er waar behoefte aan is. Enne, als je echt iets wilt, kun je het. Het leven is te kort om het niet te doen, eigenlijk. Hartelijk bedankt voor deze waardevolle reactie. 😚

 2. Ik vind het altijd lastig om goede leggings/panty”s te vinden in de mooie en gezellige kleurtjes voor bij alle kleurrijke kleding. Voor lekker hoge taille vind ik erg belangrijk.

 3. Wat leuk dat je ons vraagt om input!
  Ik persoonlijk zou het fijn vinden als er achteraf betaald kan worden. Dmv AfterPay, Klarna of Billink
  Doordat ik een groot gezin heb en minder valide ben, shop ik 90% van alles wat ik nodig heb online. Van AH tot ondergoed, zelfs shampoo en voedingssupplementen. En vind ik het fijn dat ik pas betaal als ik mijn spullen ook daadwerkelijk ontvangen heb, dat is in een ‘stenen’ winkel namelijk ook.
  En dat is niet omdat ik het vertrouw, maar als iets niet goed is duurt het vaak enorm lang voordat je het geld weer terug hebt. En je kan het maar één keer uitgeven.

  Gr Rebecca

 4. Sokken en maillots voor onder de jurken en rokken inderdaad! Geldt ook voor ondergoed/ pyjama, schattige broekjes en hemden bijvoorbeeld.

  Ben weer zeer benieuwd naar deze al zo gegroeide onderneming! Xx Jacq

 5. Misschien een stom idee, maar ik woon vrij ver weg bij alle winkels die de leuke jurkjes verkopen. Ik moet ze dan kopen en kijken welke mij staan en passen. Maar je dan wil je er meerdere proberen. Nu dacht ik wat zou het leuk zijn als er ergens tijdelijk een pop-up winkel is. Dan kan je in die periode dat het winkeltje er is alle jurkjes passen en proberen. Ik denk dan aan een leuke ouderwetse vintage wagen die door NL rijdt. Misschien kan die wagen op leuke evenementen staan.

 6. Maillots, pantys en leggings, zouden zeker niet misstaan in je shop idd. En de uitbreiding naar meer vintage merken zou ook tof zijn. Zoals lalamour (al wel eens gezien bij jou) 4ff en king loui bijvoorbeeld.

 7. Ik heb jouw site pas sinds enkele dagen ontdekt én gelijk een prachtige jurk besteld. Ik heb op dit moment geen extra ideeën. Vind het erg leuk, hoe je website eruit ziet! Ga zo door.
  En een modeshow e.d. Is natuurlijk erg leuk!

 8. Wat leuk om mee te mogen denken.
  * ik ben altijd op zoek naar kniekousen met leuke randjes, streepjes stipjes. Panty’s die net even anders zijn zoals bv Margot ze heeft maar dan iets minder prijzig. In de zomer ben ik altijd op zoek naar toffe gympen in kleurtjes en printjes in het niet loeidure segment. Accessoires zoals haarelastiekjes in retro stijl of haarbanden of schuifjes etc. Of ringen met toffe bloemen etc of broches van bv zoownatas . Ik word daar blij van. Ach ik roep maar wat er in me opkomt hoor
  Ergens is besloten dat we als we volwassen zijn we niet meer uitbundig mogen zijn en vind ik dus alleen saaie elastiekjes of donkerblauwe kniekousen of panty’. Oh ik ratel maar door maar ik hoop dat je snapt wat ik bedoel. Blijheid en glitters! 🤩
  * blije Betsy achtige fietskleding.. sporten moet ook saai en ingetogen blijkbaar
  * misschien workshops? Vriendinnenuitjes in een leuke vorm

 9. Echt lekker warme leggings of maillots (bijv de wollen mailllts van Kunert en Falke). Voor koukleumen zoals ik onontbeerlijk in de winter. Een samenwerking met iemand die bijv. mooie sjaals erbij kan haken. En Solmate socks, ja specifiek dat merk. Google maar eens als je het niet kent. En hoe dan ook graag duurzame, fairtrade artikelen.

 10. Heerlijk! Nieuwe plannen maken en niet stil staan. Ik ben heel benieuwd welke cursus je gaat volgen. In ieder geval heel veel succes.
  Ook ik heb wel een ideetje! Een passsessie met vrouwen in iedere maat 1 van XS t/m XXXL (of in de maten welke jij ingekocht hebt 😉 ) Wanneer je nieuwe collectie binnen krijgt en hier de info over delen met foto’s en/of een filmpje en dat op de Cynthia way dus tijdens een high tea of zo niet te professioneel maar sla 2 vliegen in 1 klap, laat de vrouwen elkaar mooi maken en doe erna een huis, tuin en keuken shoot! Ik denk dat jij zelf hier extra van leert wat de dames het meest missen (waar is de meeste behoefte aan?) er zullen gesprekken/discussies ontstaan. Heel veel plezier met het uit werken van jou plannen, fijne nieuwe week xx

 11. Wat een goeie input krijg je hier allemaal van je “lezertjes/besteldametjes”.
  Kleur fleur en geur. Doe wat je voor jou gevoel moet doen en wat je leuk lijkt. Dat van die kleurige maillots/leggings is écht wel een goeie tip lijkt me, zeker in een maatje meer. Want dan mag je in de gewone winkels alleen zwart grijs of bruin dragen 🙂
  Veel plezier en geluk met “je ding” lieve Cynthia.

 12. Heerlijk Cynthia dat je zo goed bezig bent en grote plannen hebt om uit te breiden! 😊
  Veel ideeën zijn al genoemd.
  Mijn tips zijn om kleding aan te bieden die niet overal te koop is, zoals Lalamour. Misschien bijzondere schoenen zoals van Irregular Choice. 😉
  Als leuke aanvulling misschien artikelen aanbieden zoals van het merk Rice.
  En wat meer sieraden, bijvoorbeeld bloemetjes, kersen, vogeltjes oorbellen etc.
  Succes met brainstormen en het uitwerken van je plannen! 😊
  Groetjes,
  Nicolette

 13. Hoi Cynthia 2 ideeën heb ik je gisteren per pb gedaan. Daarnaast denk Ik ja bij tb denk ook aan de damess die meer vd sportieve stijl houden dus ook wat meer variatie tb. Ik wil heel graag bij jou bestellen maar vind meestal niet wat ik mooi vind. Meer interactie met je klant naast het event misschien een paar dames vragen als ze iets bij jou gekocht hebben om otd te maken en
  hun ervaring over jouw bedrijf en de aankoop te delen en misschien ook wat een theelepel geluk voor hun persoonlijk betekent. Ook dat beeld zelf meer gaan uitdragen.

 14. super cynthia om al deze lieve reacties te lezen en jij hebt weer super plannen voor 2019 heel veel succes je kunt het lieve cynthia wat ik heel leuk zou vinden dikke katoenen leggings met streepjes enz lieve cynthia ik ga je in 2019 weer met heel veel plezier volgen knuffels voor jullie

Een reactie plaatsen