Een Theelepel Geluk | Terugblik 2018 & Doelen 2019

Een Theelepel Geluk | Terugblik 2018 & Doelen 2019

Ik mag terugkijken op een bewogen 2018. Een jaar die in het teken stond van ontwikkeling & groei. Eentje waar ik heel positief op terugblik. Nóg optimistischer word ik wanneer ik denk aan 2019. Want mijn plannen zijn opnieuw ambitieus. Vandaag kijk ik met jullie terug op het afgelopen jaar en vertel ik ietsjes meer over de volgende plannen. Lees je mee?

Al snel kon ik uitbreiden

Op 1 januari 2018 bestond de webshop een maand of drie. Al snel begon alles te lopen, niet heel hard. Zoiets kost nu eenmaal tijd. Maar ik vond dat ik niet mocht klagen. Zeker ook omdat ik al heel snel uit kon breiden met nieuwe merken in de shop. Ik wilde hard gaan, groeien. Nu ben ik niet iemand die grote risico’s neemt, maar ik kan zeggen dat ik meer inzicht heb gekregen. En niet te snel moet willen gaan.

Geduld

Ik heb echt keihard gewerkt het afgelopen jaar. Zowel in de shop als erbuiten. Vaak ging ik in de avond na een lange werkdag gewoon door met Een Theelepel Geluk. Soms zoveel, dat ik te uitgeput raakte om er nog plezier van te hebben. Ik kan zeggen dat er nu meer balans is en dat ik besef dat ik geduldig moet zijn.

Ik vond een coach

Aan het eind van 2018 vond ik een geweldige coach. Zij begeleid mij met mijn bedrijf en ze heeft me tot nu toe goed bijgestaan. Ze is een heel bijzondere vrouw en in 2019 zal ik ook met haar aan de slag gaan om doelen te realiseren. Zij is ook aanwezig op een dag die ik zal gaan organiseren. Jullie worden ook uitgenodigd hoor, lieve dames. In het nieuwe jaar plaats ik een oproep waarop iedereen kan reageren. Op volgorde van aanmelding zal ik dan iets heel leuks voor een groepje van 10 gaan opzetten. Echt, ik vind dat zooo spannend. Maar ook geweldig, want ik hoop een aantal lieve volgers in het écht te gaan ontmoeten.

Fysieke diensten als nieuw doel

Deze webshop is nog altijd mijn passie. Dag en nacht houdt ze me bezig. Ik wil steeds weer vernieuwen en verbinden. Afgelopen jaar heb ik daar dan ook veel over nagedacht. Daarom heb ik besloten om naast de shop fysieke diensten te gaan aanbieden. In 2019 zal ik starten met een cursus om dit te bewerkstelligen. Ik wil trainingen op locatie gaan geven, maar dan moet ik natuurlijk wel de nodige kennis vergaren. Echt super veel zin heb ik in de compleet nieuwe weg die ik met ETG wil gaan inslaan. Meer details volgen nog, dus ik hoop uiteraard dat je me blijft volgen.

Persoonlijk

Op persoonlijk vlak heb ik ook mijn overwinningen behaald. Ik solliciteerde bij mijn oude werkgever, werd aangenomen (zoo blij mee), viel bijna 11 kilo af en ik behaalde zo mijn oude gewicht. Dit is stabiel gebleven, yaay!

Mocht ik jullie niet meer spreken (haha dit voelt zo echt) dan wil ik jullie alvast héél mooie kerstdagen toewensen!

Liefs,

Cynthia 

 

12 gedachten over “Een Theelepel Geluk | Terugblik 2018 & Doelen 2019”

  1. Goed bezig! En nu maak je me al benieuwd wat je gaat organiseren 🙈 Wil nog wel eens met een aantal meiden een weekendje Nederland doen 😃 Grote meetings zijn me te druk dus… Alvast fijne feestdagen!

  2. Wat een heerlijke positieve blog! Ik ben erg benieuwd wat je allemaal gaat doen in het nieuwe jaar. Ik ben je de laatste paar maanden gaan volgen en jij bent echt zo’n iemand waaraan veel mensen een voorbeeld kunnen nemen. Gedreven, enthousiast, niet overdreven, goede zelfkennis en je durft jezelf kwetsbaar op te stellen en neemt je lezer daardoor mee in jouw verhaal. En dan je webshop! Hoe knap is dat en wat ben je creatief met leuke dingen bedenken. Ik hoop dat wij elkaar op de een of andere manier eens gaan ontmoeten. Wellicht volgend jaar? Voor nu hele fijne feestdagen en alvast een gezond, creatief en productief 2019 😘

  3. Bezig vrouwtje theelepel! Niets dan bewondering voor jou. Spannend allemaal. Ben benieuwd maar weet ondertussen ook wel dat je het gewoon allemaal gaat “flikken” lieve Cynthia.

Een reactie plaatsen