Een webshop draaien in je uppie | Over hoe het me bevalt & mijn Toekomstdromen

Een webshop draaien in je uppie | Over hoe het me bevalt & mijn Toekomstdromen

Goodmorning. Nieuwe morgen, nieuwe kansen. Ik heb opnieuw veel energie voor de webshop. Jullie merken het zeker wel? Daarom schrijf ik vandaag een artikel over hoe ik het vind om mijn shop alleen te draaien.

De webwinkel bestaat 1 jaar!

Zonder het door te hebben, bestond Een Theelepel Geluk -als webwinkel- in september alweer 1 jaar. Een jaar, mijn hemel. Ik heb het te druk gehad om er ook maar een moment bij stil te staan. Te druk met winacties opzetten, met actief zijn op social media, met werken en met mijn gezin. Terwijl ik mijn woorden op papier zet, realiseer ik me dat ik net een duizendpoot ben. En dan ben ik het liefst ook nog pietje precies in huis. Je zal je misschien afvragen hoe ik alles in de webshop dan alleen kan managen. En het al net zo precies tracht te volbrengen als de dingen thuis.

Mijn ‘Kindje’

Feit is, dat ik het alleen draaiende houden van mijn webshop goed te doen vind. Alleen werken vind ik prima, hoewel ik bepaalde dingen best eens uit handen wil geven. Even een factuur uitdraaien ofzo, of een bedank briefje. Of gewoon even sparren. Van die kleine dingetjes, gek he?

Ergens lijkt een partner hebben mij wel fijn. Maar dat zou dan wel iemand moeten zijn die mijn passie voor de shop begrijpt en aan wie ik mijn ‘kindje’ zou durven overdragen. En dat lijkt me een dingetje. Voor nu vind ik het goed zoals het is.

Nooit echt alleen

Voor de toekomst droom ik geregeld over een pand. Een kantoorpand waar ik kan werken, en eventueel op afspraak dames kan ontvangen. Een pand welke op bepaalde tijden als winkeltje fungeert. En waar genoeg ruimte is om alles netjes op te bergen. Maar vanuit huis werken heeft ook zijn charme. En ook al doe ik het meest alleen; ik heb wél een ❤ man die mij altijd ondersteunt wanneer ik even wil overleggen. En zo ben ik eigenlijk nooit alleen.

Wat vind jij van Een Theelepel geluk als shop?

Liefs, 

Cynthia

 

 

11 gedachten over “Een webshop draaien in je uppie | Over hoe het me bevalt & mijn Toekomstdromen”

  1. Ik vind jouw hele concept rondom een Theelepel Geluk echt briljant!!! De naam is fantastisch, je schrijft leuke blogs over van alles en nog wat en je hebt er een super leuke webshop bij. Ik ken niemand die het zo goed en leuk voor elkaar heeft als jij. En dat meen ik uit de grond van m’n hart. Het feit dat je het alleen doet snap ik ook wel weer heel goed. Zeker als je een Pietje Precies bent. Dit is jouw kindje, die verdient het allerbeste en wie kan dat het beste? Jij, uiteraard, logisch!!! Dikke kus 😘

    • Lieve Daniëlle,
      Hartelijk bedankt voor deze super reactie. Ontzettend lief van jou! Mooi dat ook anderen dit openbaar kunnen lezen, want ik vind het een geweldig compliment! Smmakk.⚘

  2. De beste manier om de toekomst te voorspellen is deze te creëren:)
    Je bent al zo goed bezig om jouw droom te verwezenlijken lieve Cynthia. Misschien komt dat mooie pandje er ooit en zo niet…..dan niet. Volgens mij blijf jij in elk geval doen waar je je goed bij voelt en wat je dan ook laat uitstralen in je digitale en persoonlijke uitingen.

Een reactie plaatsen