En ze draagt…. Tante Betsy

En ze draagt…. Tante Betsy

Vandaag is er weer een heel vrolijke powervrouw op mijn blog te gast. Ze schreef me zo uitgebreid haar verhaal, dat ik er zelf weinig aan heb toe te voegen. Ik vind haar verhaal & de kracht welke Hendrickje uit haar Tante Betsy jurken haalt vooral heel erg mooi te noemen. Lees maar mee.

Ik mag er zijn in mijn Tante Betsy

Nu met deze foto wilde ik power uitstralen. Zo van kijk hier sta ik. Het gaat niet altijd zoals ik graag zou willen door onder andere chronische ziektes. Maar ik ben momenteel op alle vlakken hard aan het werk met mijzelf. Ga steeds meer voor mijzelf staan en mag steeds meer ook mijzelf zijn. Hierbij helpen de tante Betsy jurkjes echt. Maar ook de verschillende tante Betsy groepen waar ik regelmatig een OOTD (outfit of the day) plaats. De reacties van alle dames daar laten mij groeien en geven ook een flinke boost aan mijn zelfvertrouwen. Ook van buitenaf een bevestiging krijgen van je mag er zijn, kijk hoe je straalt. En dat doe ik volgens mij wel op deze foto. Sinds ik ook ontdekt heb dat ik dus niet de enige ben die houd van jurkjes en felle kleren en hier dus zelfs groepen voor zijn, draag ik ook bijna alleen maar jurkjes. Broeken komen bij mij de kast niet meer uit. En ja als tante Betsy woman horen daar dan ook weer laarzen bij, zoals deze mooie roze laarzen.

De weg om jezelf te vinden

Wat een mooi en uitgebreid verslag. Ik vind Hendrickje stralen in haar jurk te midden van het mooie bloemenveld. Wat ik ook altijd weer een bijzondere ontwikkeling vind, is hoe een vrouw zichzelf steeds meer vind in het leven. Ik begrijp dit heel goed, aangezien daar voor mij ook (soms harde) levenslessen & tijd voor nodig zijn geweest. Prachtig dat Tante Betsy hier zo een fijne ondersteuning in biedt. De vrolijkheid welke de jurken uitstralen en de pasvormen stralen ook uit dat je er als vrouw mag zijn. En het waard bent!

Hartelijk dank lieve Hendrickje voor jouw mooie bijdrage. Een mooie dag gewenst, lieve iedereen. 

Liefs Cynthia

18 gedachten over “En ze draagt…. Tante Betsy”

  1. Wat een mooi verhaal en wat bijzonder dat het nu net geplaatst word in een periode dat het niet zo straalt in het leven. Ik heb het artikel uitgeprint en ga het ophangen in een mooie lijst zodat ik het nog vaak kan lezen. Dank je wel Cynthia.

    • Het moest waarschijnlijk zo zijn! Wat mooi dat je het verhaal hebt uitgeprint. Moge het je veel kracht geven in zware tijden. Een heel dikke knuffel en nogmaals dank voor het meedoen aan deze rubriek. Liefs Cynthia. 💗

  2. Lieve Hendrickje wat ben je toch een heerlijk mens en wat is deze leuke blogpost een mooie ode aan jou.
    Deze post was net in een tijd dat ik het zelf enorm druk had en nodig moest afschakelen en goed voor mezelf zorgen.
    Maar nu dus eindelijk de tijd genomen om hem te lezen en ik herinner me deze foto nog heel goed op een van de jurkjesgroepen. Echt een prachtige foto en ga er maar staan lieverd. Ga maar in je kracht staan! En kwetsbaar zijn is ook heel krachtig…ook dat mag er zijn. Dikke knuffels voor jou!

Een reactie plaatsen