En ze draagt….Tante Betsy

En ze draagt….Tante Betsy

Goedemorgen lieve dames. Het is weer maandag, en hoe kan deze dag nu beter beginnen dan met een ware Tante Betsy liefhebster in haar gloednieuwe Tante Betsy jurkje? Voor mij begint deze dag in elk geval zonnig met Jacqueline in haar Crossover Little dot Navy. Ik nodig jullie daarom graag even uit om een bakkie te komen doen.

Tante Betsy jurkje Crossover Little Dot Navy

Gezellig dat je weer even intrede doet in het blog gedeelte van mijn webshop. Zoals ik natuurlijk al vertelde is het vandaag de beurt aan Jacqueline. Ook zij is een lieve vriendin van me, welke ik heb overgehouden aan mijn carrière in de kinderopvang. Een jaar of vijf geleden namen wij afscheid als collega’s, maar zijn wij verder gegaan als vriendinnen. In goede en minder goede tijden. Ook Jacq deelt mijn passie: vintage jurken & Tante Betsy. En ze draagt hier, zoals ik al eerder benoemde, het jurkje Crossover Little dot Navy.

Jacqueline: “Een XS zou ook nog kunnen”.

Gecombineerd met goud gekleurde details

Het jurkje is haar op het lijf geschreven. Compleet passend bij haar als persoon. Sprankelend, lief, maar ook zeer krachtig. Want dát is ze! Wat ze voor creatiefs heeft gedaan bij dit al prachtige jurkje, is een goud gekleurd riempje en dito kleurige muiltjes erbij combineren. En echt; ik vind het prachtig en zeer inspirerend. Ze draagt er tevens een donkerblauwe maillot bij, gekocht bij zeeman. Aangezien Jacqueline fijntjes is, draagt ze maat S. Maar, zoals ze zelf zegt, een XS zou ook nog kunnen. Een plaatje dit! Dit jurkje is ook super te combineren met een roze maillot, top & sieraden. Wanneer je dit dan ook nog eens combineert met een roze lippenstift (zoals Jacqueline hier ook heeft gedaan), dan komt dit alles weer prachtig terug in de details van het jurkje!

Lieve Jaqc, lieve vrouw. Dank je voor het meedoen. Wat vinden jullie ervan?

🎀 Liefs Cynthia 🎀

8 gedachten over “En ze draagt….Tante Betsy”

Een reactie plaatsen