En ze draagt…..Tante Betsy

En ze draagt…..Tante Betsy

Goedemiddag, lieve Tante Betsy dames. Wat een weertje hé? Maar geen zorgen hoor. Vandaag zorgt Jacqueline voor een beetje warmte hier op Een theelepel geluk. De aanblik van deze sprankelende vrouw maakt dat ík mij in elk geval zonnig voel. Lees en bewonder mee, met het verhaal achter en de foto’s van een echte Tante Betsy fan.

Identiteitsbevestiging door Tante Betsy

Wat Tante Betsy met veel vrouwen doet, hoef ik de echte fans ervan niet uit te leggen. De items van dit merk maken velen vrolijk, zelfs op hun meest kleurloze dag. Daarnaast bevestigt het voor veel vrouwen hun identiteit. Wij vrouwen weten allemaal, dat we veelal een lange weg moeten afleggen om deze écht te vinden. En blij te zijn met onze ik en alles wat erbij komt kijken. Hoe prachtig is het dan om te horen dat TB dit doet met Jacqueline.

 

Tante Betsy bevestigt voor mij mijn identiteit! Ik ben positief ingesteld, vrouwelijk maar ook wel een beetje stoer en hou van een divers en kleurrijk leven.

Prachtig en slank

Wat een mooie & uitnodigende uitstraling heeft deze vrouw. Ik heb haar onlangs gezien op een filmpje, en haar overkomen strookt precies met wat zij op foto’s uitstraalt. Bovenstaand jurkje staat haar prachtig en slank. De kleuren in combinatie met de laarzen staan prima. Zeker gezien de kille weersomstandigheden. Ik zei het toch al? Zij straalt op deze dag vol sneeuw!  Voor Jacqueline is een kleurrijk en divers leven van belang. Hoe kan dat beter dan in de jurkjes van Tante?!

Zichzelf

Ook dit frisse kleurtje staat Jacqueline mooi. Ze draagt overigens maat XL van deze jurken. En aan foto’s te zien heeft ze meerdere items in haar kast hangen. Welke haar overigens allemaal tip-top staan. Haar lach zegt meer dan duizend woorden kunnen. Ze voelt zich overduidelijk zichzelf in de jurkjes. En dat is het grootste cadeau dat een vrouw zichzelf kan geven.

Hartelijk dank Jacqueline voor jouw mooie bijdrage aan deze rubriek. Wil jij nu ook meedoen? Stuur dan een mailtje naar info@eentheelepelgeluk.nl, voorzien van één of meerdere foto’s plus jouw confectiemaat. 

Liefs Cynthia.

4 gedachten over “En ze draagt…..Tante Betsy”

  1. Jaaa die Jacqueline is een kanjer en staat altijd heerlijk te stralen in haar Tante Betsy jurkjes (en andere jurkjes). En het is echt een lieverd die altijd een lieve wijze of opbeurende reactie achter laat. Wat leuk kanjer om je hier tegen te komen, even heerlijk in the spotlights. Je verdient het! Dikke knuffels van mij en leuk Cynthia dat je dit doet, dat zullen de Tante Betsy girls zeker weten te waarderen. Warme groetjes en knuffels van Susan

  2. Dank je wel lieve Susan en lieve Cynthia. Ik voel me echt oprecht vereerd om in de spotlights te mogen staan. Ik ben zo blij, dat Tante Betsy in mijn leven gekomen is. Voor mij een èchte meerwaarde, kleding te mogen dragen die mijn persoonlijkheid accentueren. Hoop nog heel veel enthousiaste dames in je lieve en respectvolle blog tegen te mogen komen in de toekomst! Een heel fijn weekend 😘

    • Heel graag gedaan, lieve Jacqueline. Ik vond het een eer jou hier te mogen verwelkomen. Ook ik ben enorm dankbaar voor Tante Betsy in mijn leven. En voor het feit dat ik haar in mijn winkel mag aanbieden. Ik wens jou ook een heel mooi weekend toe!! Veel liefs x.

Een reactie plaatsen