En ze draagt….. Tante Betsy

En ze draagt….. Tante Betsy

Tante Betsy items zijn voor de meest uiteenlopende typetjes geschikt. Ook voor diegenen die er aanvankelijk niet zo van waren. Zoals Esther! In eerste instantie moest ze wennen. Maar toen ze eenmaal haar oog op dit schatje liet vallen… Tja, toen was ze verkocht.

Tante Betsy voor iedereen

Vandaag een ”En ze draagt…” in plaats van morgen, gezien het feit dat het morgen nieuwjaarsdag is. Alles is een beetje anders, op deze dagen. Maar dat vinden veel fans vast niet erg. Vandaag deze vrouw op mijn blog. Een warm welkom voor Esther. En wat nu zo bijzonder is; ze is mijn zus. Mijn mooie zus! In Tante Betsy ja. Hoe geweldig is dat. Zoals ik al schreef was ze niet meteen verliefd. Jurkjes met bloemen, daar moet je van houden. Maar daar is gelukkig heel goed rekening mee gehouden door Tante Betsy. Dit heerlijke retro modelletje is daar een uitstekend voorbeeld van. Tante Betsy heeft voor ieder wat wils. En Esther is dol op streepjes. En zakjes.. Esther draagt een zwarte maillot in combinatie met de jurk. Oh, en kijk de leuke schoentjes die ze eronder draagt. Zo heerlijk vintage staat dat.

Esther: “Vind m super vrouwelijk!! Word er blij van”..

“Blij”

Hoe Esther zich voelt in dit, voor haar eerste, TB jurkje? Ze voelt zich hier heel vrouwelijk in, het maakt haar blij. En dát maakt mij opnieuw gelukkig. Want werkelijk elke vrouw uit mijn omgeving die ik in aanraking breng met dit merk, voelt zich er blij in. Ze zeggen allemaal hetzelfde woordje blij; dat is toch feest!?

Lieve Esther, ontzettend bedankt dat jij hier wilde stralen!! Ik spreek namens veel andere vrouwen wanneer ik zeg dat Tante Betsy ook jou prachtig staat! Luf Joe. Meteen grijp ik even de gelegenheid aan om jullie allen een fijne jaarwisseling toe te wensen, lieve ladies. Tot volgend jaar. 💗

🎀 Liefs Cynthia 🎀

10 gedachten over “En ze draagt….. Tante Betsy”

 1. Dank jullie wel voor het lieve compliment! Ik heb het graag gedaan lieve cyntje, en dit was me het me drie dubbel dik waard want oh wat een genot om een tante betsy te dragen!! Bij dit exemplaar was ik meteen in love😍 hij past echt helemaal bij mijn persoontje zoals jij heel goed weet zussie 😉
  Hij draagt ook heerlijk soepel en is zacht qua stofje!
  Ik ben verkocht en geloof me ‘Tante Betsy’ is nog niet van mij af hihi
  Dikke kus lekker ding en LY tooooo xxx

  • Ik ben blij dat de jurk zo goed bevalt. Ik heb deze zelf ook (in Red/Navy) en het draagt super! En staat ook erg gekleed. De nieuwe collectie komt eraan, daar zal jij ook wel gek op zijn! Dikke knuf.

 2. Erg leuk om te zien hoe jouw zus straalt in haar Betsy. Super dat ze dit voor je doet. Een mooiere en persoonlijkere reclame krijg je niet:)
  Volgens mij lijkt je zus Esther heel veel op je mamaatje (van de foto’s dan).

  • Ja leuk hé Ingrid? Heel lief van haar inderdaad. Ik heb vaker gehoord dat Esther op mijn moeder lijkt. Zelf zie ik dat soms. Grappig, want we zijn alle vier totaal anders. Bedankt voor jouw reactie hier. Leuk, leuk!!

 3. Whahaha heerlijk om ook de reactie van Esther, je zus, hier onder je artikel te lezen. Tante Betsy is nog niet van me af! Nou Esther Cynthia heeft je vast al ingefluisterd dat er ook in de zomercollectie weer een streepjes jurk komt, wie weet heeft ze die ook ingekocht ;). Die komt wel pas met de derde lichting! Dus nog even geduld!

  Heerlijk om te zien dat we allemaal stralen in onze Tante Betsy jurken en inderdaad voor ieder wat wils. Hij staat je prachtig Esther en geniet er maar heerlijk van!
  Warme groetjes van Susan die verslaafd is aan Tante Betsy :).

  • Dank je wel, lieve Susan. Esther zal dit ook weer erg leuk vinden om te lezen. Ik heb inderdaad een lief streepjes jurkje ingekocht. En inderdaad, deze komt dacht ik als laatst. Ik word steeds ongeduldiger, hihi. Lieve groetjes terug. X

Een reactie plaatsen