En ze draagt…. Tante Betsy

En ze draagt…. Tante Betsy

Vandaag staat er, net als mijn zus Esther vorige week, opnieuw een Esther centraal. Zij zal op deze dag stralen in haar Tante Betsy jurk. Een zeer warm welkom ook voor jou, Esther!

Een groene Tante Betsy jurk met roze bloemen

Een beetje een gure dag is het vandaag. Maar de vrolijke jurk plus de lieve uitstraling van Esther geven ons weer een beetje warmte. Ook deze vrouw is zo lief geweest om mee te willen werken aan mijn wekelijkse rubriek “En ze draagt… Tante Betsy”. Esther draagt hier een groene Tante Betsy jurk met roze bloemen. Dat staat altijd zo vrolijk. Eroverheen draagt ze een lekker dik vest, wat met de huidige weersomstandigheden ook zeer van pas komt. En eigenlijk kan je met tante Betsy alle kanten op. Ik blijf het steeds weer benoemen. Werkelijk alles laat zich in principe combineren met deze heerlijke vrolijkerds!

Esther: “Een Tante Betsy jurk maakt me blij en zelfverzekerd.
Omdat ik een grote kledingmaat heb wil ik er wel graag leuk uitzien.

Heerlijk dat dit met deze jurken kan

Esther lijkt mij een lieve vrouw. Dat zijn tante Betsy draagsters eigenlijk allemaal. Deze dame voelt zich fijn in deze jurken. Ze geeft aan dat zij zich hier zelfverzekerd in voelt en dat ze er graag leuk uitziet met een grote kledingmaat. Het is toch heerlijk, dames, dat dit kán! Deze kledingstijl past Esther erg goed en ik ben blij haar er hier op mijn blog bij te mogen hebben staan. Ontzettend bedankt Esther voor jouw medewerking hieraan, super.

Wil jij hier nu ook in jouw Betsy stralen? Reageer dan even hieronder in de Comments en ik geef je een absoluut ereplekje.

 

🎀 Liefs Cynthia 🎀

6 gedachten over “En ze draagt…. Tante Betsy”

  1. Oh wat leuk! Mijn hoofd is nu hard aan het denken of ik deze Esther ken, wellicht ook wel iemand die bij mij op bezoek komt hihi.
    Weet je wat zo super is dat deze SS2018 zomercollectie ook in maat 3XL gaat zijn, wat volgens mij overeenkomt met maat 50. Zo kunnen nog meer vrouwen met een maatje meer genieten van een prachtige jurk aan hun gewelfde lijf.

    Ik weet uit eigen ervaring dat deze jurkjes onze pluspunten benadrukken en er is toch niks leukers als een vrolijke jurk aan je lijf.
    Wie weet Esther zien we je hier nog eens terug met een leuke jurk van de nieuwe zomercollectie. Maar deze AW2016 collectie jurk staat je ook prachtig, ik heb hem zelf ook in het Ola model. Zo’n mooie kleur groen met prachtige kleurige bloemenprint. Geniet er heerlijk van! Knuff!

    • Klopt Susan. De aankomende Tante Betsy collectie gaat tot en met maat XXXL en ik ga ze aanbieden. Ik ben heel benieuwd hoeveel vraag ernaar zal zijn. Maar ook ik vind het heel fijn voor de dames met een grotere maat dat die fleurige jurken er ook voor hen zullen komen. Het Ola model is prachtig, ik kan niet wachten op de komende collectie. Nog eventjes geduld..

Een reactie plaatsen