En ze draagt…. Tante Betsy

En ze draagt…. Tante Betsy

Hallo lieve dames. Gezellig dat jullie een kijkje komen nemen op de wekelijkse rubriek van mijn roze blog. Vandaag staat mijn vriendin Marloes in de schijnwerpers. Welkom hier!

Haar eerste Tante Betsy jurk bevalt haar heel goed

Ze leerde tante Betsy kennen via mij en mijn blog en vertelde meteen dat ze er weg van was. Op dit jurkje viel haar oog meteen, ruimschoots voor deze binnenkwam. En toen hij in de shop verscheen heeft ze deze er meteen uitgeplukt. Groot gelijk. Ik heb deze zelf ook in mijn kledingkast hangen. Haar voorkeur begrijp ik dus maar al te goed. Marloes heeft een eigen bedrijf en draagt deze jurk graag naar meetings of koffie afspraken. Het stofje bevalt haar goed en ze vind het jurkje ook mooi blijven. Deze Mollie staat Marloes erg, uhm, classy. Dát is mijns inziens wel de juiste benaming.

Vrouwelijk & Sexy

Hoe Marloes zich voelt in een jurk van Tante Betsy? Zij voelt zich er vrouwelijk en sexy in. Nu is dit model is ook ietsjes korter dan we normaal gezien gewend zijn van TB. Dit item is dus inderdaad iets meer onthullend. Dat geeft haar, zoals zij zelf benoemd, Sexy Lexi’s. Grappig gezegd Marloes. Je kunt het heel goed hebben.

Lieve vriendin, wat leuk dat je er was. Hartstikke bedankt! Wil jij ook meedoen aan deze rubriek? Graag. Je kunt jouw foto’s sturen naar info@eentheelepelgeluk.nl❤️

🎀  Liefs Cynthia 🎀

4 gedachten over “En ze draagt…. Tante Betsy”

  1. Whahaha heerlijk sexy Lexi’s, ik heb ook een paar Mollie jurkjes en ik draag er vooral 50/60 denier panty’s onder.
    Waarvan ik dan weer een legging maak door de teennaad eraf te knippen…ik draag namelijk altijd laarzen onder mijn jurkjes en heb zo meer een stoere look.
    Maar dit jurkje met deze print en met een panty met weinig denier geeft bij Marloes inderdaad een mooie klassieke look. En dat is dan wel weer heel fijn als je deze voor je werk aan doet. Geniet ervan Marloes! Warme groetjes van Susan

    • Ja, deze dunnen panty maakt de jurk inderdaad weer meer klassiek hé? Ik vind dit jurkje ook erg fijn en bij jou staat deze ook erg leuk. Ook die met de grote appels! Zo lekker vrolijk en fris. Fijne dag Susan.

Een reactie plaatsen