En ze draagt… Tante Betsy

En ze draagt… Tante Betsy

Welkom wederom op Een theelepel geluk. Dé roze site met een grote passie voor Vintage. Natuurlijk is Tante Betsy daar een groot onderdeel van. Het is maandag en dat betekent natuurlijk weer een zeer vrolijke outfit post met vandaag een blij gestipte dame. Haar naam is Phylia. Een zeer warm welkom dan ook!

Tante Betsy jurkjes zijn heel divers

Ik word altijd zo blij van deze rubriek. Sowieso omdat er tot nu toe zoveel lieve dames bereid zijn geweest om eraan mee te willen werken. Maar natuurlijk ook vanwege de vrolijke jurkjes die ik wekelijks hier mag tonen. Neem nu dit jurkje van Tante Betsy. Wat een schátje! Rood met witte stipjes geeft een haast sprookjesachtige look. Het is gedurfd en anders. En dat vind ik het leuke aan TB jurkjes; die enorme diversiteit. Zo zijn er de meer sobere varianten en de ‘uitspringers’, zoals deze. Phylia draagt er een groene panty en rood met witte sneakers onder. Zo tovert ze een lief jurkje om in een sportieve look. Terwijl je ook het lieve zou kunnen benadrukken door er ballerina’s of pumps onder te dragen. Je kunt er alle kanten mee op.

Phylia: “Rood met witte stippen zijn mij letterlijk op het lijf geschreven…daar wordt ik zo blij van. Maar dat geldt eigenlijk voor alle TB jurken. Als ik een TB aan heb voel ik me mooi en erg vrouwelijk omdat ze je vormen goed laten uitkomen.”

Ik voel me Mooi en vrouwelijk

Phylia voelt zich mooi en vrouwelijk in een Tante Betsy jurkje. Iets waar ik mij als fan zeker in herken. De jurken maken me blij, wanneer ik ze ook draag. Deze dame draagt overigens maat XL van dit merk en het past haar prima. Wat leuk dat ook Phylia zich fijn voelt in een dergelijk item. Heel erg bedankt hoor voor jouw leuke bijdrage. Ondanks het druilerige weer wens ik alle dames een mooie avond toe. Maak er iets van met een kaarsje, een filmpje en een warm drankje. 😉

Liefs Cynthia.

8 gedachten over “En ze draagt… Tante Betsy”

  1. Het moet tóch bijzonder zijn dat je jouw verkochte Betsy’s op de foto terug ziet. Zeker omdat alle dames stralen en blij met hun aankoop lijken te zijn.

  2. Oh wat leuk Phylia dat ik je hier tegen kom en opeens je naam weer kan koppelen aan het leuke kaartje dat ik van je kreeg. Ik heb deze jurk ook kunnen scoren op de Tante Betsy fandag maar ik moet eerlijk bekennen dat ik hem nog niet gedragen heb. Deze is van een hele oude collectie van Tante Betsy maar blijft echt een enorm gave jurk, maar stiekem is hij me net wat te groot. Dus dat moet ik binnenkort toch eens gaan aanpassen en dan kan ik die prachtige jurk ook met plezier gaan dragen. Geniet van je heerlijke jurkjes! Knuff!

Een reactie plaatsen