En ze draagt….Tante Betsy

En ze draagt….Tante Betsy

Hallo lieve dames, wat fijn dat jullie er zijn. In deze rubriek komen er échte Tante Betsy fans aan bod. Met een jurkje van tante Betsy aan uiteraard. Op deze manier wil ik anderen laten zien hoe mooi deze jurkjes élke vrouw op hun eigen manier staan. Welk figuur je ook hebt. Tevens wil ik aantonen hoe blij deze vrouwen ervan worden. Vandaag is het de beurt aan Dana. Een warm welkom To Dana!

Tante Betsy Ola Little Apple Red

Dana is mijn lieve vriendin. We hebben 9 jaar lang zeer fijn samengewerkt in de kinderopvang. En zijn als vriendinnen verder gegaan. Ze is een schat, die altijd voor mij heeft klaargestaan. En bovendien is ook zij groot fan van Tante Betsy. Iets dat wij dus absoluut gemeen hebben. De Ola Little Apple red die zij draagt, kocht ze hier in de webwinkel. En wat staat ze haar toch mooi.

Dana: “Ik word echt heel erg blij wanneer ik dit jurkje draag.”

Mijn hart maakte een sprongetje

De Ola Little Apple Red vind ik een bijzonder cute item. Ik houd van de kleuren en de appeltjes. Om óp te eten bijna (toevallig had haar dochtertje dit ook gezegd, toen ze haar mama in deze jurk zag). Daarnaast vind ik de band die je om je taille kunt strikken prachtig. Dana is lang en heeft een slank postuur. Dit jurkje staat haar als gegoten. Wat ik mooi vind, is dat de jurk iets ruimte over heeft. En de kleur staat mooi bij haar blanke huid. Ze draagt een maat L. En dat is de perfecte maat voor haar. Dit benoemd ze zelf ook zo. Vanmorgen dronken we samen koffie, en wat ze me zei deed mijn hart toch wel een sprongetje maken: “Je hebt écht gelijk, ik word echt heel erg blij wanneer ik dit jurkje draag.” Prachtig om terug te horen, aangezien ik het mezelf zo vaak hoor zeggen.

En wat vinden jullie, dames? Is ze geen Appeltje zo? Wil jij ook in jouw liefste Tante Betsy jurk meedoen aan deze rubriek? Leuk! Geef je dan snel op in de onderstaande comments.

🎀 Liefs Cynthia 🎀

10 gedachten over “En ze draagt….Tante Betsy”

  1. Oh wat een leuke rubriek! Altijd zo leuk om te zien hoe de jurkjes iedereen staan. En wat leuk dat je je liefde voor Tante Betsy kunt delen met een goede vriendin. Deze Ola little apple red staat je prachtig Dana!
    En wat leuk die foto met jullie tweetjes, wat een heerlijk kleurenfestijn!

    Warme groetjes van Susan

  2. Staat haar mooi hé? Dank je wel. Ik krijg de blauwe variant helaas niet meer in maat L. Eind januari, begin februari 2018 komt de nieuwe collectie weer uit. En er hangen nog andere schattige jurkjes in maatje L. Crossover Little dot Navy bijvoorbeeld. Heb je die al gezien?

Een reactie plaatsen