Feestdag: 23 Jaar lief & leed

Feestdag: 23 Jaar lief & leed

Vandaag is het een feesdag; ónze feestdag! Mijn maatje & ik. We zijn vandaag 23 jaar samen.

Beste vrienden

Het klinkt misschien lang, toch voelt het als de dag van gisteren dat wij elkaar ontmoette. Daar in het zonnetje op de markt. Een dag als deze. Samen steunden wij elkaar door dik & dun. Als beste vrienden door het leven. Nog altijd.

Vandaag

Vandaag is een doordeweekse dag en we hebben beide mega veel te regelen. Toch sta ik erbij stil. Want deze dag bracht alles tot stand waarin ik nu leef. En ik teken ervoor om nog heeel veel jaren samen te mogen beleven. Het liefst vol zonneschijn. Zoals op de foto, drie jaar terug.

Liefs,

Cynthia.  💖

20 gedachten over “Feestdag: 23 Jaar lief & leed

  1. Wat een leuke reacties zeg. ‘k Word er verlegen van. Dank jullie wel.
    Nou lief, van harte gefeliciteerd. Dank je voor de mooie jaren. En ik hoop nog vele mooie te gaan. Als de dag van toen hou ik van jou. Meer dan gister en minder dan morgen haha!

Een reactie plaatsen