Groei, doelen stellen én een update over mijn cursus

Groei, doelen stellen én een update over mijn cursus

Mijn weekend kon afgelopen vrijdag eigenlijk niet beter beginnen. Ik ontving (heel gunstige) jaarcijfers van Een Theelepel Geluk, bleek een middag vrij en had een etentje met mijn vriendin op zaterdag voor de boeg. En dan weet ik mijn cursus ook nog eens goed in mijn leven te integreren. Ik ben trots op mezelf. Na een periode van hard werken, merk ik dat dit nu naar me terugkomt.

Transparantie en doe maar lekker gewoon

Daarom neem ik jullie daarin mee in dit artikel. Dat heb ik vanaf het begin gedaan, zodat jullie een transparant beeld hebben over mijn bedrijf. En een beetje kunnen koekeloeren achter de schermen. Ik houd vooral van een informele sfeer en van gezelligheid. Ik ben opgevoed met het idee: Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg. Lekker Rotterdams, daar waar mijn ouders geboren zijn. En dat voer ik door in mijn webshop. Lekker gewoon.

Ik groeide letterlijk even

De cijfers kwamen vrijdag dus binnen en hoewel ik heus wel wist dat ETG gegroeid is sinds haar officiële start in september 2017, geven cijfers een wat concreter beeld. Ik bleek flink gegroeid ten opzichte van vorig jaar! Wauw, wat was ik trots. En dat helemaal alleen. Hoewel dat zwaar lijkt, heb ik wel zelf de touwtjes in handen. Precies wat ik wil. Wanneer je dan zwart op wit te zien krijgt dat je groter bent gegroeid, dan groei je daar ook letterlijk een momentje van.

Mijn cursus

Verder ben ik nu al een aantal weken cursus verder en heb ik mezelf letterlijk gevoed met kennis. Kennis die ik wil gaan overdragen vanuit mijn bedrijf. Ik wil er trainingen mee gaan aanbieden. Maar zover is het nog niet. Waarschijnlijk start ik in augustus (of een andere datum) een aansluitende opleiding waarna ik mezelf echt trainer mag noemen. Vervolgens ga ik nog een stapje verder om mezelf volledig te bekwamen en Allround te maken. Ik vind het geweldig om nieuwe doelen te stellen voor mijn theelepel.

Ik houd jullie op de hoogte & zal jullie, tegen de tijd dat mijn diensten af te nemen zijn, vertellen wat ik nu precies doe. Wat dát is natuurlijk de grote vraag!

Nieuwe producten in de shop

Verder komen er heel binnenkort nieuwe leveringen binnen, is er sale in mijn shop, schreef ik onlangs een mooi E-book, heb ik allemaal leuks ingekocht qua geweldige asseccoires én houd ik een gratis high tea. Allemaal positieve ontwikkelingen waar ik enorm blij van word.

Leuk dat je kwam lezen. Hoe gaat alles bij jou?

Liefs,

Cynthia

10 gedachten over “Groei, doelen stellen én een update over mijn cursus”

  1. Zooo onwijs gaaf meis, ben mega trots op jou 💖 ik weet nog dat wij onze grootse dromen gingen delen met elkaar onder het genot van een kopje koffie en daarna een video opnemen 😊🙏 je bent super goed bezig!

  2. Wat super mooi lieve cynthia gefeliciteerd ga zo door lieve kanjer ik geniet er altijd van om je te mogen volgen knuffels lieve cynthia wens je heel veel succes voor 2019 dat je dromen mogen uit komen

Een reactie plaatsen