Floaten als verrassing voor mijn lief ๐Ÿ’–

Floaten als verrassing voor mijn lief ๐Ÿ’–

Mijn lief is er een uit duizenden. Een gouden vent. Daarom kreeg hij vandaag de verrassing waar ik gisteren over schreef; een sessie Floaten. Ik had hier eerder nooit van gehoord, een paar jaar geleden kwam het op mijn pad, en vervolgens ben ik het vergeten. Tot mijn zusje mij onlangs heeft getipt.

Floaten dichtbij huis

Dankzij haar ben ik er weer veel over gaan lezen en kwam ik erachter dat deze mogelijkheid voor ons wel heel dichtbij bleek. Ideaal voor mijn lief. Dit verdient hij & zou goed voor hem kunnen zijn.

Wat is Floaten?

Met Floaten lig je in een cabine welke prikkelarm is. De combinatie van water op lichaamstemperatuur en een enorme dosis zout, laten de hersenen ‘denken’ dat je lichaam zweeft. Het helpt ontspannen en 1 uur Floaten staat gelijk aan 5 uur slaap!

Sereen & gezellig

Samen stapten wij vanmorgen vroeg op onze fiets om 20 minuten later op de plaats van bestemming aan te komen. De salon is sereen en het is er gezellig. Je kunt er ook terecht voor gezichtsbehandelingen en massages. Maar daar kwamen wij natuurlijk helemaal niet voor. Vic ging gewoon floaten. De cabine is prachtig en voor je erin gaat, neem je een douche. Ik heb natuurlijk wel even een paar foto’s gemaakt. Wanneer je doucht hoor je een zacht muziekje, maar zodra je de float cabibe ingaat, ervaar je de absolute stilte. Terwijl hij in het zout bad ging, heb ik zitten babbelen met de gastvrije eigenaresse. Na een half uurtje kwam daar mijn man. Hij heeft het als fijn ervaren en voelde zich alsof hij had gesport. Het kalme effect erna, bedoelde hij ermee. Nu wilde ik natuurlijk zelf รณรณk. Daarom gaan we dinsdag samen. Om beurten dat wel, anders is het hele effect weg. En echt; ik heb daar zoveel zin in. De foto’s kreeg ik helaas niet recht in mijn blog verwerkt. ๐Ÿ˜‰

De sessie van vandaag, deze heeft vic van mijn zusje en mij cadeau gehad. Zusje: enorm bedankt daarvoor. ๐Ÿ’– you.

Liefs,

Cynthia

2 gedachten over “Floaten als verrassing voor mijn lief ๐Ÿ’–”

Een reactie plaatsen