Grappige feitjes uit miijn Webshop

Grappige feitjes uit miijn Webshop

Wanneer je een webshop in het vooruitzicht hebt, maak je je daar een bepaalde voorstelling van. Zoals je dit met alles doet. Wanneer je eenmaal een webshop hébt ga je na of het beeld dat je hiervan had, klopt. Vandaag neem ik jullie mee in hoe de zaken in de praktijk gaan, deel ik leuke, opmerkelijke webshop weetjes, én vertel ik jullie een beetje wat je kunt verwachten de komende tijd.

Maak je klaar voor de webshop feitjes uit mijn shop

  • Tot nu toe vinden bestellingen plaats tussen 10.00 uur in de ochtend en 23.00 uur s’avonds. Grappig, aangezien ikzelf weleens midden in de nacht heb zitten bestellen, en dit ergens ook een beetje had verwacht van mijn gasten
  • Email contact is ronduit vriendschappelijk te noemen. Warm, persoonlijk en zelfs vol vrolijkheid. Ik ervaar dit als een gezellig over en weer praatje met de dames, waarbij men zelfs gebruik maakt van Tante Betsy Proof emoticons. Met groene klavertjes vier, of afbeeldingen van kersjes enzo
  • Ik beantwoord vaak vragen over de jurken in centimeters. Dan wil men weten wat de maten zijn van oksel tot oksel, bijvoorbeeld
  • De nieuwe collectie jurken arriveert hier omstreeks januari/ februari (en die zijn echt snoepig)
  • Ik merk dat ik steeds meer bekendheid verwerf. Zo had mijn vader het laatst met een collega over het feit dat ik eigenaresse ben van Een theelepel geluk. Waarop zij zei: ”Echt waar? Is dat jouw dochter”? Zo leuk vind ik dat stiekem
  • Elke order is voor mij een kleine overwinning
  • Eveneens is een bestelling en de gehele entourage eromheen voor mij een feestje; het jurkje inpakken, een cadeautje erbij voegen. Echt ge-wel-dig
  • Ik merk dat ik als webshop eigenaresse verder vooruit denk. Aan toekomstige leveringen, het maken van afspraken voor nieuwe inkopen én uitbreiden. Zelfs daar ben ik al mee bezig

Je ziet het. Ik ben een bezige bij, met veel goede plannen voor de toekomst. Het stemt mij in elk geval erg hoopvol, en ik vind het leuk jullie op de hoogte te houden van alles omtrent mijn bedrijf. Zouden jullie hier verder nog dingen over willen lezen?

Volg mij ook op Instagram. Ik maak geregeld foto’s & video’s van ‘achter de schermen’ . Zo krijgen jullie een nog betere indruk van deze shop.

🎀 Liefs Cynthia 🎀

Een reactie plaatsen