Het gevoel dat een Tante Betsy Jurkje mij geeft

Het gevoel dat een Tante Betsy Jurkje mij geeft

Ik vind de jurken van Tante Betsy heerlijk, hoe verassend. Maar ze geven me ook altijd een bepaald gevoel. Op diverse vlakken maken ze iets in me los. Een soort van la-la-la-gevoel krijg ik ervan. Daarover de post van vandaag. Dus lees snel verder om te zien of jij je erin herkend.

Het wandelende toffee gevoel in een Tante Betsy jurkje

Gelukkig heb ik altijd voldoende te vertellen als het aankomt op de items van tante Betsy. Sterker nog: ik raak hier niet over uitgepraat. Neem nu het gevoel dat een tante Betsy jurkje me geeft. Ten eerste de kleurtjes en de motieven. Stuk voor stuk zijn ze oogstrelend en doen ze iets met mijn humeur. Ik word gelukkig van zo’n jurkje, alleen al wanneer ik er eentje uit mijn kast trek. Omdat de jurkjes zo happy zijn, doen ze mij op de een of andere manier ook altijd denken aan cup-cakes, suikerspinnen en karamel. Dat nodigt mij vervolgens uit om er lekker in te willen ruiken. Daarom draag ik altijd een karamel-achtige geur in combinatie met een Betsy jurk. Dat past zo fijn & maakt dat ik me een wandelende toffee voel. Als ik iets heerlijk vind, is dat het wel.

Make-up, sieraden, details

Zo’n zalig jurkje zet mij ook altijd aan tot een perfect afgewerkt make-upje. Ik wil me nog mooier voelen en mijn lippen afstemmen op de kleur van mijn jurk. Mijn oog make-up wil ik er eveneens op aanpassen, en ik experimenteer graag met kleur. Met de grote diversiteit in tante Betsy jurken, kun je hiermee alle kanten op. Wat een Tante Betsy jurkje mij ook voor gevoel geeft, is het popperige. Ik voel mezelf een popje in een dergelijk item. En dat gevoel vind ik gewoonweg heerlijk. Meestal draag ik er een enkel armbandje en een ketting bij, omdat de jurken zelf al zo mooi zijn. Vervolgens ben ik helemaal klaar voor de dag & volledig Betsy proof. En verder doet een TB Jurkje mij denken aan zoete taartjes, vintage klanken, gezelligheid & meer. Maar daarover een andere keer..

Wat een heerlijke droom. Een Tante Betsy droom. Wat maakt een Tante Betsy jurkje bij jou los?

 

🎀 Liefs Cynthia 🎀

Een reactie plaatsen