Het officiële einde van mijn koffieblog & een frisse start

Het officiële einde van mijn koffieblog & een frisse start

Ja dames, vandaag is het zover. Het moest er toch maar eens van komen dat mijn oude Koffieblog ten einde zou komen. Volg je me al langer? Dan weet je waarom ik hiervoor koos. Lees je voor het eerst? Dan vertel ik je in dit blog waarom ik ertoe over ben gegaan om mijn oude blog te beëindigen. Read up dus; nieuwe gasten en de al wat langere volgers.

Twee X een blog werd me teveel

Je bevind je nu in het blog gedeelte van de webshop, mocht je dat nog niet doorhebben. Maar wist je dat Een theelepel geluk ooit begon als lifestyle blog? Dat dit uit zou groeien tot een webshop vol vrolijkheid wist ik zelf destijds ook niet. Ik was wel van plan er een onderneming van te maken overigens. Ondernemen is mij op het lijf geschreven. Zelfstandig te werk gaan, mijn eigen ding doen; het past zo bij mij. Daarom maakte ik mijn droom waar. En langzamerhand voelde twee blogs, hier én mijn Koffieblog, lichtelijk overbodig. Het gaf me onrust.

Nieuwe indeling op de site

En dus zijn we nu met zijn allen hier. Ik had inmiddels een leuke lezersclub opgebouwd en ik hoop dat iedereen mee verhuisd en gezellig hier verder komt lezen. Er veranderd niet veel, blog inhoudelijk. Het voormalige Koffieblog is verhuisd naar één vast plekje. Dat is het verschil. Je land nu niet meer op een direct blog, maar moet even zoeken. Minder huiselijk wordt het er overigens niet om. Verder is de hele indeling op de site een tikkie gewijzigd. Het wijst allemaal voor zich, je kunt alles gemakkelijk vinden. Categorieën zijn wat breder ingesteld, zodat je jurkjes van diverse merken bij elkaar vind bijvoorbeeld. Dat maakt het gemakkelijker voor mij om meer merken in te kopen zonder dat ik er steeds een categorie bij hoef te maken. En oh ja, het logo is veranderd en gepersonaliseerd. Dit past volledig bij wat ik wil uitdragen. Ik zeg hiermee: “Hoi ik verkoop cute jurkjes (en meer) & “Hartelijk welkom hier”. Op het blog dus en overal in de shop. Een goede service vind ik belangrijk. Daarom sta ik altijd voor iedereen klaar. Als er vragen zijn zal ik ze spoedig beantwoorden. Ik houd van professionaliteit, zowel op mijn werk buitenshuis als in de shop. Dát is mij.

Meer plannen

Nu ik het toch over mijn werk buiten de deur heb, wil ik daar meteen even op inhaken. Ik zal namelijk meer moeten gaan plannen, op nadrukkelijk advies van mijn lieve man. Het is zeer noodzakelijk. Ik heb een drukke baan & kan daarnaast niet zomaar iets in het wilde weg doen in de shop. Wat ik doe moet goed. Daarom wil ik mijn vrije dagen efficiënt benutten. Hoe ga ik dat doen? Ik ga een schema maken met wanneer ik wat zal uitvoeren. Dit gebeurd allemaal achter de schermen, maar heeft ook invloed op mijn blog. Wellicht zijn er momenten dat je hier dagelijks een blog vind, maar het kan ook weleens iets minder zijn. Mijn leven is zoals gezegd enorm druk met werken in de webshop, buiten de deur en met mijn gezin. Ik wil zelf natuurlijk ook graag fris en fruitig blijven. Daarom blog ik als ik voldoende energie heb en dus inspiratie, en als er daadwerkelijk tijd voor is. Ik verwacht binnenkort nieuwe en grote leveringen van Tante Betsty & Vrolijke Famkes. Ja, dat zijn echt drukke tijden met het controleren van goederen, het invoeren ervan op de site, met bestellingen en veel meer zaken.

Zo jullie hebben weer even van mij vernomen. Gezellig dat je er was, jullie zijn weer up-to-date. Een prachtig weekend verder.

Liefs,

Cynthia.

10 gedachten over “Het officiële einde van mijn koffieblog & een frisse start”

  1. mooi en gezellige blog en webshop geworden lieve cynthia gezellig om mee te lezen hoe je alles doet je bent een kanjer ga zo door lieve cynthia je kunt het dikke knuffels voor jullie straks lekker slapen

Een reactie plaatsen