Het perfecte weekend

Het perfecte weekend

Meer dan ooit tevoren wordt er hier van het weekend genoten. Daar neem ik jullie in mee, dus kom gezellig kijken. Want vandaag wordt het ietsjes meer een foto blogje.

Mijn weekend begon met een dansje

Na het goede nieuws afgelopen vrijdag bevind ik mij nog altijd in een blije roes. Zaterdag begon ik letterlijk met een dansje en genoot ik van elke minuut in mijn nieuwe besef. En dan is het ook nog eens zulk geweldig weer. Eigenlijk bracht ik het weekend thuis door. Het huisje kreeg een schoonmaakbeurt & de oven werd uitgebreid benut. Ja, Ik heb weer een leuke bezigheid gevonden: bakken.

weekend

weekend

weekend

Variatie

Om mijn koolhydraat arme leefstijl leuk te houden, merkte ik dat ik behoefte kreeg aan variatie. Ik ben dus allerlei kha zoetjes aan het bakken voor de week die komen gaat. Ideaal voor een werkdag tijdens de lunch of tussendoor. Ik bakte onlangs heerlijk bananenbrood, koekjes en kaneel crunchies. Zo Lekker om te eten én af te vallen. Kleding wordt me allemaal wat ruim, en als ik op gewicht ben verwen ik mezelf met cuties uit de shop, heb ik me voorgenomen. Er komt weer veel leuks aan, yes!

weekend

Familie 

Verder besteedde ik veel tijd aan de familie, apten we onderling veel en ging ik geregeld poolshoogte nemen bij mama. Zij heeft namelijk jight momenteel en heeft de afgelopen dagen veel pijn gehad. We hebben veel gepraat en ik genoot van haar aanwezigheid. Ook geniet ik van mijn gezin. Mijn twee dochters en hubbie. De shop staat vandaag (zondag) even stil. Het is mijn rustdag. De wasjes draaien mijn bankhoes schoon en ik bereid me voor op de week die komen gaat. Maar eerst nog even deze vibe vasthouden. Genieten van mijn zegeningen & van de zon.

Hoe beleef jij jouw weekend?

Liefs,

Cynthia.

8 gedachten over “Het perfecte weekend”

  1. Heerlijk voor je zo’n geniet weekend. Ook ik heb volop genoten van het vrije weekend en mooie weer. En wat nog fijner is……ik heb nog twee dagen vrij:)
    Alleen morgenmiddag even 2 uurtjes voor een uitleg naar het werk.

  2. Mooi om te lezen lekker genieten lieve cynthia van je weekend je gezin en succes met afvallen je kunt het sterkte sterkte met je moeder knuffels voor jullie lieverds

Een reactie plaatsen