Hoe het mij bevalt om een Webshop  met Tante Betsy jurkjes te hebben

Hoe het mij bevalt om een Webshop met Tante Betsy jurkjes te hebben

Een paar weken geleden ben ik deze webshop gestart. Ondanks het feit dat ik er met ontzettend veel plezier in ging, weet je van tevoren natuurlijk niet hoe het in de praktijk écht zal bevallen. Daarover vertel ik jullie in dit artikel.

Mijn site en de jurkjes in kaart brengen

Leuk dat je er bent trouwens. Hartelijk welkom dan ook in dit gedeelte van de shop. Mijn Theelepel Geluk webshop bestaat nu een paar weken, maar het voelt al helemaal vertrouwd & eigen. Dat vertelt eigenlijk al heel veel over hoe het bevalt. Maar wat bevalt er nu precies zo aan eigenaresse zijn van mijn online winkel? Ik kan jullie vertellen; eigenlijk alles. Dit is me op het lijf geschreven! Zo ben ik momenteel veel bezig om mijn site op de kaart te zetten en naamsbekendheid op te bouwen. Om mensen te laten weten dat ik ‘besta’ moet ik adverteren en mezelf promoten. Men komt je immers niet zoeken. Dit leverde de eerste dagen al mijn eerste klanten op. En inmiddels druppelen de bestellingen binnen. Dat is niet verkeerd, wanneer je nog maar heel pas geopend bent.


Hoe gaat zo’n bestelling in zijn werk?

Ik vind het meteen leuk om jullie een klein kijkje achter de schermen te geven van deze Tante Betsy Webshop. Want, hoe gaat zoiets nu eigenlijk in zijn werk aan de andere kant? Jij ziet immers een schattig jurkje, welke je dolgraag het liefst morgen al in huis wilt hebben. Je maakt de keuze, stopt jouw snoepje zorgvuldig in de mand en betaald. Het wachten kan nu beginnen; jij hoeft niets meer te doen. Vervolgens krijg ik een melding van de bestelling, en pak ik het betreffende jurkje er meteen bij. Echt élke order is voor mij een feestje. Alleen al de uitgekozen jurk tevoorschijn halen en de print ervan zien maakt mij gelukkig. Al die vrolijke kleuren en motiefjes. Het is werkelijk een passie! Vervolgens ga ik meteen aan de slag. Ik heb tenslotte het liefst, dat de dame in kwestie morgen haar lieveling al binnen heeft. Ik pak de jurk in een mooi, roze papiertje in, en doe er een cadeautje en handgeschreven kaartje bij. Tot slot gaat er een mooie en stevige verzendzak omheen, en de jurk is klaar om richting jou te vertrekken. Grote kans dat deze de volgende dag al bij je aan komt!

 

Zo is de keus om een webwinkel te beginnen, de juiste geweest! Ik ben er heel gelukkig mee, en  het geeft me ontzettend veel voldoening.

🎀 Liefs Cynthia 🎀

 

 

 

 

 

 

10 gedachten over “Hoe het mij bevalt om een Webshop met Tante Betsy jurkjes te hebben”

  1. En je doet het super goed! Als klant was de hele bestelling een beleving: mooie webshop, goede service en super snelle bezorging. Het jurkje is werkelijk prachtig en ook na het wassen blijft ze mooi. Voel me er op en top vrouw in <3

  2. Wat maak je er toch weer een mooie site van. Echt toegevoegde waarde om ook hier te bloggen. En natuurlijk ben ik de beroertse niet om je met een reactie op weg te helpen:)

Een reactie plaatsen