Hoe houd je Vrolijke Famkes Rokjes Stralend?

Hoe houd je Vrolijke Famkes Rokjes Stralend?

Ja ja, volgende week is het zover. Vrolijke Famkes rokjes zullen hoogstwaarschijnlijk hun intrede doen in mijn webshop. Voor het eerst zullen ze in mijn aanbod te vinden zijn. Ken jij ze al? Dan weet je hoe fleurig en happy ze zijn. Maar hoe zorg je ervoor dat ze ook zo blijven?

Vrolijke Famkes rokjes was je met liefde

Daarover vandaag. Ten eerste; ik ben ontzettend trots op mijn nieuwe aanwinsten. Ik kan niet wachten jullie de nieuwe collectie te tonen. Ze zijn kleurrijk & hebben prints die ik nergens anders van ken. Bovendien worden ze allemaal handgemaakt en in kleine oplages geproduceerd door de leuke Jackelien. Wanneer je zo’n rokje aanschaft en draagt, ontkom je niet aan de was. En natuurlijk wil je jouw Vrolijke Famkes rokje met liefde behandelen. Wat aandacht krijgt, straalt dit immers uit. Daarom het wasadvies volgens Vrolijke Famkes.

  • Was haar op 40 Graden
  • Laat Vrolijke Famkes rokjes bij voorkeur op een wasrekje drogen
  • Wil je toch gebruik maken van de droger? Doe dit dan op de laagste stand
  • Gebruik een mild fijnwasmiddel
  • Bleek de rok niet met chloorhoudende middelen. Daar kan ze beslist niet tegen
  • Strijk op een lage temperatuur & liefst binnenstebuiten
  • Voor een extra zacht rokje gebruik je jouw liefste wasverzachter

vrolijke famkes oorbellen roodborstjes

Volgen jullie mij hier al?

Op deze manier beleef je het langst plezier van Vrolijke Famkes rokjes. Zoals ik bovenaan vermeldde, zullen de rokjes volgende week arriveren. Als alles goed gaat tenminste. Zet je schrap; de rokjes zijn gevaarlijk cute! Ik zal, zodra ze binnen zijn, alles zo snel mogelijk in de shop verwerken. Op mijn Facebook pagina en op Instagram zal ik iedereen minutieus van de nieuwste informatie blijven voorzien. Ook op Pinterest kun je mij volgen. Dagelijks plaats ik updates en de meest leuke foto’s van mijn schattige spulletjes. Bedankt voor jullie bezoekje & tot snel!

Liefs Cynthia 

Een reactie plaatsen