Hoe kun je positief blijven in een zware tijd?

Hoe kun je positief blijven in een zware tijd?

Wanneer je mijn webwinkel bekijkt, zie je niets dan vrolijkheid. De kleuren en patronen spatten van het scherm. Dat is eigenlijk niet zo gek, als je het verhaal erachter kent. De opstart van mijn bedrijf kwam voort uit een tijd waarin ik nood had aan kleur in mijn leven. Deze kleur heb ik mezelf gegeven. 

Mezelf positief schrijven

Hoe? Met de opstart van Eentheelepel geluk. In die tijd ontstond namelijk het idee om mijn oude passie voor schrijven weer op te pakken en een blog te lanceren, welke later een webshop werd. Zonder het te weten stond ik op dat moment voor de grootste levensles ooit. Want de kennis die ik mezelf eigen maakte met behulp van mijn blog, maakte mij stukje bij beetje de persoon die ik vandaag ben. Op die bewuste dag begon ik mezelf positief te schrijven en werd ik mijn eigen experiment.

E-Book

De laatste tijd ben ik achter de schermen erg druk geweest met het realiseren van een E-book. Ik deel hier op krachtige wijze mijn eigen ervaringen om te dealen met heftige periodes in het leven. De tools en inzichten die ik mezelf bijbracht, gebruik ik nu als tips voor jou. In duidelijke taal geschreven en praktisch toepasbaar.

Dus wil jij:

  • Een Super inspirerend artikel (met 11 tips + bonustips) lezen, over hoe ik van een dieptepunt mijn kracht heb gemaakt?
  • Handvatten aangereikt krijgen om in je kracht te gaan staan?
  • Jouw passie ontdekken en inspiratie halen uit hoe ík deze vond?
  • Meer diepgang over de achtergrond van Een Theelepel Geluk lezen?
  • Een zeer open & eerlijk verhaal  ontdekken?
  • De onthulling lezen over de nieuwe diensten in de shop, gebaseerd op oa eigen verworven kennis?

Ik beschrijf onder meer hoe Een theelepel geluk voortvloeide uit een dal en hoe ik mezelf weer op de rit kreeg. Open, eerlijk en vol diepgang.

Het E-book is hier — >Klik te downloaden.

Liefs,

Cynthia

4 gedachten over “Hoe kun je positief blijven in een zware tijd?”

Een reactie plaatsen