Hoe Tante Betsy doorvoert in mijn interieur en levensvisie

Hoe Tante Betsy doorvoert in mijn interieur en levensvisie

Mijn liefde voor vintage groeide met de jaren. Langzaam sloop dit erin. Tante Betsy was hierop de kroon. Vandaag vertel ik jullie dan ook graag hoe zij doorvoert in ons bestaan. Lees je gezellig mee?

Toen ineens was daar Tante Betsy 

Jaren geleden al ontwikkelde ik een liefde voor oudere muziek. Klanken van de jaren 30 tot en met 50 wisten mijn hart vaak te beroeren. De muziek zelf vind ik prachtig, maar de teksten zijn ook erg respectvol naar de vrouw toe. Daarnaast ben ik gek op alles wat oud is. Oude spullen hebben (wat mij betreft) karakter omdat ze al zoveel hebben doorstaan. Ze ademen tevens kneuterigheid, iets dat ik heel belangrijk vind in het leven. En toen ineens waren daar Tante Betsy items. Het kroontje op mijn visie.

Heimwee naar vervlogen tijden

Nu ik veel Tante Betsy jurkjes draag, zie ik inderdaad hoe de stijl past bij mij als persoon en mijn visie op het leven. De jurkjes zijn nieuw, maar hebben toch een vintage uitstraling. Ze ademen karakter, geven dat -moeder zijn in de fifties gevoel- en stralen een en al kneuterigheid uit. Dat is waar ik als vrouw warm voor draai. Daarnaast geven de kleuren en patronen mij een heel fris en vrolijk gevoel. Ik word er hartstikke gelukkig van. En niet alleen ik, hele legers aan vrouwen. Zo valt te zien aan diverse Facebook-groepen. Misschien dat zij allen, net als mij, terug willen keren naar vervlogen tijden. Tijden welke zij wellicht niet eens zelf hebben meegemaakt, maar waar ze toch een zekere heimwee naar koesteren.

Ons interieur & levensvisie

Onze woning is tevens opgebouwd uit vintage elementen, gecombineerd met eigentijdse items. Zo hebben wij een vintage eethoek en salontafel, welke dan weer met schattige accessoires zijn afgewerkt. Ook mijn werkplek betreft een bureau, welke ik kocht in de kringloop. Verder leven wij eenvoudig maar juist erg gelukkig ons leven. Gewoon genieten van de kleine dingetjes. Net als vroeger, net als toen. En zodoende past Tante Betsy perfect in mijn bestaan.

Ik bezie haar als het ontbrekende puzzelstukje, welke zij toevoegde aan mijn leven 

🎀 Liefs Cynthia 🎀

Een reactie plaatsen