Hoe weekends is mijn Weekend?

Hoe weekends is mijn Weekend?

Sinds een hele poos alweer,  heb ik de luxe dat mijn weekends steevast beginnen op de donderdagmiddag. Het is voor mij nu dus weekend, jaaa. En ik heb leuke dingen op de planning!

Grootse weekend plannen

Ik heb het enorm leuk en gezellig in de webshop momenteel. Veel heerlijke contacten met vrouwen. Dames die mij aanmoedigen, mij tips geven, hun hart luchten of gewoon een praatje pot behoeven. Hoe leuk is het dat men juist mij daarvoor uitkiest. Ik voel me super vereerd! Ook komend weekend ga ik in de shop verder aan de slag natuurlijk, daar heb ik immers alle tijd voor. En het is heerlijk. Lekker thuis werken & ondertussen het huisje aan kant maken. Ik hartje ervan. Deze combi is fijn. Op zolder werken dwingt mij om deze opgeruimd te houden en zet mij gemakkelijker aan tot wasjes draaien. Daar heb ik weleens geen zin in, met stapels als bergen. Terwijl juist alles weg was. Herkenbaar?

Verrassing voor mijn man

Morgen begint met een verrassing, welke mijn zusje en ik hebben geregeld voor mijn hubbie. Omdat hij dat zo kan gebruiken en het ook ongelooflijk verdiend. Hopelijk zal het hem dát bieden, wat wij ermee willen bereiken en misschien vertel ik jullie daar morgen meer over.

Werken aan ons boek

Al meer dan twee jaar werk ik – in stilte & samen met iemand anders- aan een boek. Een hartverscheurend, waargebeurd verhaal. Daar willen we komend weekend ook aan verder. Het is enorm veel werk geweest, heeft letterlijk bloed, zweet en tranen gekost en roept veel emoties op. Maar de puntjes komen dan eindelijk op de ‘i’ te staan. Of en wanneer het komt tot uitgeven is de vraag. Al is het wel mijn wens.

Zoem zoeeem..

 

Dit bezige bijtje gaat weer zoemen. Er gaan namelijk weer leuke kortingen de shop in & die komen er niet vanzelf. Maar hey; niet voor ik dit wijntje leeg drink. Stay tuned.

Liefs,

Cynthia

 

6 gedachten over “Hoe weekends is mijn Weekend?”

Een reactie plaatsen