Hoeveel tijd ik besteed aan de Webshop

Hoeveel tijd ik besteed aan de Webshop

Het leek mij leuk jullie mee te nemen in mijn werkweek. En dan bedoel ik zowel mijn werkweek buitenshuis, als die van mijn webshop. Want die twee combineren is best nog een toer. Maar uiteraard gebeurt het met liefde en een flinke dosis enthousiasme. Dus ben jij nu benieuwd hoe zoiets verloopt? Lees dan vooral eventjes verder.

Maandag. Happy webshop dag

Op maandag ben ik vrij van werk. Deze dag besteed ik volledig aan de shop en mijn blog. Ik check mijn mail op bestellingen en schrijf zowel artikelen op deze webshop blog, als die op mijn eveneens gezellige Lifestyle & koffie blog  Momenteel ben ik vooral bezig mezelf op de kaart te zetten. Dit doe ik middels veelvuldig adverteren, en blogposts schrijven dus. En dat lukt, kan ik je zeggen. Heerlijk is dat.

Dinsdag & Woensdag

Dinsdag & woensdag zijn mijn working days. Soms spot ik tussendoor dat er bestellingen binnen zijn gekomen. Die ga ik in mijn pauze dan meteen afhandelen. Ik wil het liefst de dames in kwestie mórgen al blij maken natuurlijk. Dus hop;  stijlvol inpakken conform mijn systeem, en hopsa op de post. Vervolgens heb ik dan nog zo’n 6 minuten tot ik weer moet werken. Maar ik zit dan vol energie en geluksgevoelens. Het is dan namelijk zo, dat ik weer zo’n prachtig jurkje door mijn handen mocht laten glijden, deze snoepig heb mogen verpakken én op kon sturen. Alleen maar💗💗 Morgen is er weer iemand blij, zo denk ik dan.

Donderdag

Donderdag (opnieuw mijn vrije dag) werk ik weer veel aan de blog en webshop. Het maakt me gewoon zo blij en voelt niet als werken. Hoe heerlijk is dat.

Vrijdag

Vrijdag is ook mijn werkdag en dan werk ik in de avond aan mijn bedrijf. Hoe moe ik ook ben van werken, aan de blog en webshop werken geeft energie. Sterker nog: Het helpt echt me uit de vermoeidheid!

Zo ziet de werkweek er nu uit, maar binnenkort worden mijn werkdagen anders. Ik zal meer tijd hebben voor de shop. En alleen al dat vooruitzicht maakt me zo gelukkig. Want aan mijn passie werken doe ik echt het allerliefst. Ik hoop dat jullie dit artikel leuk vonden, en het je inzage heeft gegeven in wat een webshop onderhouden eigenlijk inhoud. Het is zéker geen 9.00 tot 17.00 baantje. Maar, dat is in deze juist een feestje!

Liefs Cynthia

8 gedachten over “Hoeveel tijd ik besteed aan de Webshop”

  1. Fijn lieve cynthia dat je zo veel plezier in je blog en webshop vind iets waar je happy van wordt geeft energie ga zo lieve cynthia knuffels voor jullie lekker slapen

Een reactie plaatsen